20.000 km og 2 års erfaringer med Knaus Südwind. Peer Neslein fortæller + film (Reklame)

I oktober 2019 hentede jeg min nye Knaus Südwind 500 PF som jeg havde bestilt med blæservarme, da jeg gerne ville vise at du sagtens kan bruge en vogn med blæservarme hele året. Det er der heldigvis mange der godt ved, men mange stiller deres campingvogn væk om efteråret ”fordi den ikke har Alde centralvarme”. Så det ville jeg prøve at ændre på.

Da jeg hentede vognen, brugte jeg nogle dage på at tjekke vognen og pakke de ting i vognen som jeg gerne ville have med på mine ture. Det er også altid rart at kunne gå hele vognen igennem før den bliver pakket, så man ved hvad der gemmer sig i magasiner og skabe. Her tænker jeg på vognens installationer. Jeg tog en overnatning på en campingplads i nærheden af mit hjem, så jeg kunne tjekke den igennem med vand, varme, lys og ikke mindst ekstraudstyr som mover, el-støtteben, Aircon, UltraHeat, solcelle, batteri og markise, så jeg vidste hvordan den fungerede før jeg tog på den første rigtige tur.

Peer bruger vognen til ferieture, men også som kontor på mange af hans rejser. Så er det rart at have sit eget internet og batteri, så man er uafhængig, men jeg får strøm der hvor det er muligt og altid på vinterture, da jeg eller mister adgangen til el-gulvvarme og UltraHeat.

Peer har testet sin Knaus Südwind 500 PF i Norge og i Østrig om vinteren og været på ture i sommerhalvåret til Tyskland  og Sverige og på et utal af ture i Danmark Danmark rundt, langs kysten, på tværs gennem Danmark og haft en afstikker til Bornholm.

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar