Aurora moon forest.

Tag med på en spændende guidet campingtur i din egen campingvogn eller autocamper til Jokkmokk, hvor vi bor de næste dage. Her skal vi se om vi en af aftenerne kan opleve det fantastiske nordlys (Aurora Borealis), mens vi om dagen besøger det samiske vintermarked, Polarcirklen, men også tager på en dagtur i vores biler til Ishotellet i Jukkasjärvi.
På det samiske vintermarked møder du selvfølgelig samer og rener i byen Jokkmokk, hvor markedet er blevet afholdt i mere end 400 år i træk.På det samiske vintermarked møder du selvfølgelig samer og rener i byen Jokkmokk, hvor markedet er blevet afholdt i mere end 400 år i træk.

En af dagene skal vi også besøge Ishotellet i Jullasjärvi.En af dagene skal vi også besøge Ishotellet i Jullasjärvi.

 

Vi skal også besøge Polarcirklen som vi krydser flere gange i løbet af vores ophold.
Vi skal også besøge Polarcirklen som vi krydser flere gange i løbet af vores ophold.

Nordlys-Turen 2017
Oplev Jokkmokk, Polarcirklen, det Samisk vintermarked, Ishotellet i Jukkasjärvi og deltag i jagten på Nordlyset!
Tag med på en spændende guidet vinter campingtur og oplev en perlerække af oplevelser.
Mads Nielsen og Peer Neslein fra Campingferie.dk er guider på turen, hvor de selv medbringer en Kabe campingvogn.
Turen går til Polarcirklen i Sverige ved byen Jokkmokk. Her skal vi opleve det samiske vintermarked som er afholdt i mere end 400 år. Vi tager på en dagtur i bilerne til Ishotellet i Jukkasjarvi.

Turen gennemføres i din egen campingvogn eller autocamper og det er et krav, at du minimum har vinterdæk på hele vogntoget og snekæder til de trækkende hjul i bagagerummet. Pigdæk til hele vogntoget kan anbefales. Glæd dig til en dejlig vinteroplevelse og oplev den specielle oplevelse ved at bo i campingvogn eller autocamper om vinteren.

Rejseplan:
Søndag den 29. januar 2017 – Vi mødes i Jønkøping. 350 km fra Kbh. Campingferie byder på en velkomstdrink.
Mandag den 30. januar 2017 – Jønkøping – Stockholm 390 km.
Tirsdag den 31. januar 2017 – Stockholm – Umeå 570 km.
Onsdag den 1. februar 2017 – Umeå – Jokkmokk. 430 km. Evt. spise sammen om aftenen i Jokkmokk.
Torsdag den 2. februar 2017 – Jokkmokk Vintermarked. Vi kigger efter Nordlys om aftenen.
Fredag den 3. februar 2017 – Ishotellet i Jukkasjarvi. 200 km hver vej. Måske Nordlys om aftenen i Jokkmokk.
Lørdag den 4. februar 2017 – Vintermarked i Jokkmokk
Søndag den 5. februar 2017 – Jokkmokk – Umeå 430 km.
Mandag den 6. februar 2017 – Umeå – Stockholm 570 km.
Tirsdag den 7. februar 2017 – Stockholm – Jønkøping eller Danmark 350 km eller 600 km.

Du kan godt vælge at køre selv og støde til Peer og Mads fra Campingferie på vej mod Jokkmokk. Hvis du ønsker at bruge lidt flere dage på turen mod nord. Der er ca. 1.600 km til Polarcirklen ved Jokkmokk.

Vigtigt:
Vi har planlagt denne guidede campingtur for at sikre at alle føler sig sikre når turen går mod nord. Ingen er alene og vi hjælper hinanden undervejs hvis der skulle opstå problemer med vogntoget, føret eller andet. Det er fordelen ved at rejse sammen. Der er altid nogen med som kan træde hjælpende til. Mads og Peer fra Campingferie har været på mange vinterture og har erfaring med kørsel, opstilling af vinterfortelt, frosne afløb, gasflasker, varmeblæsere osv.

Når vi rejser sammen er der også mulighed for lidt hygge sammen om aftenen de dage den enkelte har lyst. Det er altid rart og tale om dagens oplevelser, som kan være alt fra glatte veje, sne eller rener på vejen. Mads og Peer har walkie talkie i vognen og kan udlåne nogle walkie til den første og sidste vogn, så vi altid kan kontakte hinanden hvis der er behov undervejs.

Prisen for at deltage:
Deltagergebyr er kr. 1.500 pr. person og det dækker planlægning af turen, reservation af campingpladser, reservation til Ishotel, aftenture hvor vi kigger efter Nordlys, velkomst drink samt de 2 guider Peer Neslein og Mads Nielsen som er med på turen.
Deltagerne betaler således selv alle de faktiske udgifter såsom færger, brændstof, camping overnatning anslået til kr. 300 pr. nat, mad, entre osv.
Ved returnering af tilmeldingsskema betales deltager geybret på kr. 1.500 pr. person.

Tilmelding:
Send en mail og skriv “Tilmelding til Nordlys-Turen 2017″ til Peer Neslein peer@campingferie.dk snarest muligt, hvis du ønsker at deltage på turen.

Vi forventer 3-7 vogntog på turen.

Send en mail til peer@neslein.dk og skriver Nordlys turen 2017, hvis du ønsker et tilmeldingsskema.

Annonce:

Efterlad din kommentar