Man camperer da hele året! (Reklame)

I første uge i januar (2014) gennemførte Campingferie en Camping-Event med det foremål at sætte fokus på at man kan anvende alle moderne campingvogne hele året.
Turen blev gennemført i samarbejde med Camping Branchen, Campingrådet, Isabella og Campingagenten v/Peter Outzen som er agent for franske Caravelair.

IMG_5263

De 3 testpiloter på turen gennem Danmark er fra venstre Rasmus Neslein, TV-fotograf, Peer Neslein, redaktør og Mads Nielsen, Campingjournalist.

 

Live opdateringer hver anden time!
En anden nyhed på turen var at de 3 skulle opdatere en række sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Twitter hver anden time på deres tur gennem Danmark.

En 3. udfordring var at de 3 kun skulle bruge deres Iphone til hele billeddækningen, hvilket vil sige at billederne i denne artikel ligeledes stammer fra Iphone.

 

IMG_5316
Første overnatning var på Løkken klit Camping hvor de 3 musketerer benyttede lejligheden at at prøve en Isabella dørmarkise som blev sat op om aftenen i regn og blæst, men den sad fint næste morgen som det ses på billedet.

 

IMG_5274
I løkken faldt de også over disse 2 rammende budskaber på en cafe.

IMG_5272
Så sandt så sandt……

IMG_5329
Når man er i Løkken skal man også lige en tur på stranden med vogntoget. Det synes Peer og Mads i hvert fald.

 

IMG_5341
Turen gik sydpå langs Vesterhavet og her har trioen gjort holdt i Thy Nationalpark for at spejde efter ulve.

 

IMG_5346
Nørre Vorupør er navnet på denne dejlige strand hvor fiskekuttere og småbåde stadig trækkes op på stranden.

 

IMG_5370
Sidst på dagen mens det sidste dagslys var ved at forsvinde i Vesterhavet, ankom de 3 til Danmarks vestligste punkt Blåvandshug, hvor fyrtårnet kaster sin lyskegle rundt i horisonten. Et dejligt sted.

 

IMG_5386
Drengene rejser let hvilket fremgår af soveposerne og et par bøger om Danmarks seværdigheder.

 

IMG_5388
Mads læser, Peer laver dagbog og Rasmus er formentlig i gang med at spise.

 

IMG_5389 Et kig i toiletrummet.

 

IMG_5390
Køkkenet med det indbyggede kompressor køleskab i skuffen. Det kan også køle i 40 graders varme.

 

IMG_5406
Vi har overnattet på Fåborg Camping på Fyn og er på vej videre næste morgen.

 

IMG_5430
Vi er stoppet ved Landet Kirke på Tåsinge, for at se hvordan der ser ud ved Elvira Madigan og Sixten Sparres grav som har få et nyt område som du ser på billedet. Historien kan du læse på Google ved at skrive deres navne.

 

IMG_5443
På Tåsinge skal vi også lige besøge Valdemars Slot. Her ser vi The-huset og nogle standbygninger.

 

IMG_5449
Løkken er hverken gods eller guld, men en campingvogn man kan bruge hele året. Og det kan man med alle moderne campingvogne. I baggrunden Valdemars Slot.

 

IMG_5459
Lige ved Valdemars Slot står Ambrosius eg.

IMG_5455
Info om den gamle eg.

 

IMG_5466
I Spodsbjerg på Langeland kører vi ombord på færgen der meget passende hedder Langeland. Den skal sejle os til Tårs på Lolland.

 

IMG_5487
Vi er kørt til Stevns hvor vi nu står ved Højerup Kirke som mistede sit kor som styrtede i havet i 1928. Nu kan man sige at kirken står på det yderste. Læs historien om Højerup kirke på Google.

 

IMG_5542
Vi er kørt til København og ud på Langelinie som er et dejligt sted med udsigt over en del af havnen og Øresund.

 

IMG_5556
I baggrunden de gamle B&W bygninger hvor der tidligere arbejdede 3. mand og hvor der nu skal afholdes Melodi Grand Prix.

 

IMG_5558
På langelinie ligger også en række forretninger i de gamle pakhuse hvor der i gamle dage blev landet bananer og andre spændende varer. I øvrigt ser man ikke mange campingvogne når man kører en tur gennem København med en campingvogn på krogen.

 

IMG_5564
Her er vi stoppet ved Nyboder som Christian 4. byggede til søens folk.

 

IMG_5527
Vi slutter vores tur på DCUs Absalon Camping i Rødovre, hvor vi sikrer os og sætter et Isabella Winter fortelt op. Der kunne jo komme en halv meter sne i nat.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar