Indretningen af Hobby De Luxe Edition 650 KMFe blev introduceret i 1997. Her startede den i en serie som hed Exclusive. Sidste Exclusive årgang var 2006. Men allerede i 2005 blev indretningen flyttet over i Hobby Prestige serien, hvor den stoppede i 2009, for at dukke op igen i De Luxe Edition i 2017. I dag er den et rigtigt god bud på en familievogn med en selvstændig børneafdeling. Det som især er populært er, at børn og voksne har soveværelse i hver sin ende af vognen og der er to borde i vognen.


Når du står døren, ser du lige ind på adskillelsen af børneværelse og siddegruppe.


I børneværelset er der langsgående køjer, klædeskab og vinkelsiddegruppe med fritstående bord. Her er godt med skabsplads i de mange overskabe. Køjerne har et madrasmål på 193 x 71 cm. Du kan få tre køjer i vognen som ekstraudstyr.


Den store rundsiddegruppe står modsat døren. Den måler 212 x 120/108 cm. Møbeldekor kaldes Hamilton maple lys / Antracit, og stofkombinationen hedder Avus.


Den store køkkenblok står ved siden af døren. Her er godt med overskabe …


… og masser af plads under det store køkkenbord. Det store klædeskab står ved siden af køkkenbordet.


Det franske soveværelse har en dobbeltseng som måler 196 x 158/129 cm. Der er klædeskab mellem køleskab og toiletrummet.


I det todelte toiletrum står uden for døren. Der er også skabsplads bag de skrå spejle.


Det store magasin under dobbeltsengen er næst helt fri for teknik. Kun vandvarmeren står i hjørnet.


Indretning og grundlæggende data på Hobby De Luxe Edition 650 KMFe.


2019 Hobby De Luxe Edition serien er på otte forskellige modeller som alle deler grundlæggende teknik, indretning og udstyrsniveau med Hobby De Luxe serien. Forskellen på de to serier ses i det indvendige design hvor der er lysere interiør og andre tekstiler.

Der er tolv Hobby forhandlere i Danmark, bl.a.:

– Bije Fritid & Camping
Hinshøj Caravan
LE Camping 
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center
SK Caravan

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar