Peer Neslein fra Campingferie.dk er  på “Ferie for alle 2022” og går en tur gennem hallerne og kigger på nyheder til 2022.

Hvis du vil have rigtig god plads så er det måske denne Adria Alpine 903 HT Comfort du skal kigge nærmere på. Vognen er 10.99meter lang men det giver også 7 sovepladser. Se specifikationer her under. Se mere her: www.adria.dk


Hvis du kigger efter en nem rejsevogn der har det som man har brug for så er denne Adria Action 391 LH Sport en af de mest populære mindre rejsevogne. Totalvægten er kun 1.300 kg. Se specifikationerne her under. www.adria.dk


Torben Hansen, indehaver af Slagelse Camping & Outdoor Center præsenterer bl.a. denne helintegrerede autocamper fra Autostar. Det er en Passion I730 med masser af finesser i form af udstyr og indretning som du kan se her under.


Autostar Passion I730

Autostar Passion I730

Autostar Passion I730. Yderligere information: https://slagelsecamping.dk/


Christian Thy Jørgensen, Indehaver i Campingparken Herning ved en Dethleffs Pulse Classic T 7051 DBL. Se specifikationer og billeder her under. Yderligere information https://www.campingparken.dk/

Dethleffs Pulse Classic T 7051 DBL

Dethleffs Pulse Classic T 7051 DBL

Dethleffs Pulse Classic T 7051 DBL

Dethleffs Pulse Classic T 7051 DBL

Christian Thy Jørgensen, Campingparken i Herning, har en verdensnyhed i form af nye dæk til autocampere som kan anvendes hele året. Og det er ikke de almindelige kendte helsårsdæk, men helt nye udviklede med mange fordele. Dækkene er nemlig en helt ny type fremstillet med bl.a. forstærket karkasse til langtidsparkering (hvis vognen står stille om vinteren). Dækkene har optimal trækkraft i vand, sne, mudder og på græs og grus. Dækkene kommer i handlen i løbet af foråret. Navnet er Michelin Crossclimate camping. Dækkene erstatter de tidligere Michelin Agilis Camping.


Mange voksne (ældre læsere) nikker genkendende til denne Folkevogn som var drømmen om en camper for måske 50-60 år siden. Nu om dagen hedder det Volkswagen og de laver stadig meget populære kassevogne indrettet til  camping.


Firmaet JepoTech.dk er med på Ferie for alle for bl.a. at præsentere deres nye Imood intelligent belysning hvor du ved blot at skifte dine pærer kan hente en gratis app og styre lyset i din campingvogn, hvor du kan vælge mellem millioner af farver.


Autocamper Center Vejle har forhandlet autocampere fra Rapido i mange år og traditionen tro præsenterede de en spændende model i form af denne Rapido M66. Se specifikationer herunder:

Rapido M66

Rapido M66 fra Autocamper Center Vejle. www.campershoppen.dk

Du kan se flere nyheder fra “Ferie for alle” de næste dage her på Campingferie.dk 

Annonce: