Campingferie besøger Hinshøj Caravan

Hinshøj Caravan med den store udendørs udstilling og indgang til campingforretningen og udstilling i tre etager.

Savværksejer Holger Jacobsen begyndte at bygge campingvogne i 1963. Dette blev til de populære Hinshøj campingvogne.  Men alt der går godt kan også få en afslutning. 1978 kunne det desværre ikke længere betale sig at bygge campingvogne i Danmark og Holger Jakobsen valgte at gå fra fabrikant, til at sælge Hobby campingvogne.

I 1985 overtog Lili og Hans Mikkelsen campingforretningen, som gennem årene er nybygget og udvidet betydeligt. Der er nu udstilling i tre etager, såvel inde som ude. Programmet af nye campingvogne er udvidet, omfatter Dethleffs – Fendt – Hinshøj Edition – Hobby – Polar og T@b, der minder om den første lille Hinshøj Junior. Derudover Isabella, Ventura og Kampa fortelte opstillet i en større udstilling hvor mange af modellerne kan ses opstillet.

Ved indgangen til forretningen ses Isabella Villa opstillet udenfor i al slags vejr og vind. Hinshøj Caravan forhandler de mest gængse mærker inden af campingudstyr, Isabella, WeCamp, Camper, DCT, Dometic, Truma med flere.

I dag er det sønnen Jan Henneberg Mikkelsen der er medejer og daglige leder. Jan fortæller, efter Hobby overtog Fendt fabrikken er Fendt kommet med i forhandlingen hos Hinshøj Caravan, og Hinshøj Caravan er i flere år blevet kåret til Danmarks mest sælgende Fendt forhandler. Samarbejdet med Fendt har udviklet sig til en speciel Fendt model Hinshøj Edition. Som Jan fortæller, der har tidlige været bygget campingvogne på stedet, nu er det eget design der videre føres.

Hinshøj Caravan har egen systue, to topmoderne værksteder, klargøringsværkstedet på nærværende adresse og det store skadesværksted med specielle opbygninger ligger andet sted. Mange af medarbejdere på værkstederne har været ansat i rigtig mange år, f.eks. har værkfører Johnny Jensen været ansat siden 1988.

Forretningen med tilbehør/udstyr, føres i et større udvalg og ikke mindst er der altid faglig betjening.

Hinshøj Caravan A/S, Gl. Viborgvej 392, Ålum 8920 Randers NV. https://www.hinshoj.dk/

Se 4 film i slutningen af denne side.

Ud mod Gl. Viborgvej er en Dethleffs COCO Lounge udstillet, en anden måde at bygge og indrette campingvognen på, og så er vægten lav.

 

Isabella Villa, udstillet ved indgangen til campingforretningen, står ude hele året og kunderne kan se om der sker ændringer under det danske vejrlig.

 

Det første man lægger mærke til i udstillingshallen med campingvogne, er isbjørnene og Polar campingvogne. Polar er kendt som en vintervogn, men som sommervogn er den også speciel med ventilation og ikke mindst, der er kompressor køleskab, kan altid køle under de varmere himmelstrøg.

 

Fendt Diamant campingvogn med boogie, en lidt større campingvogn, med megen luksus udstyr.

 

Den røde løber fører campisten hen til en anden Fendt, nu som Hinshøj Edition, designet af Hinshøj Caravan, som Jan fortæller, der har tidligere været bygget campingvogne her, nu designes der campingvogne og bygges på de kendte Fendt fabrikker, læg mærke til der ydes 12 års tæthedsgaranti på Fendt campingvogne.

 

Den lille Hinshøj Junior, pris 7900 kr. i 1966, minder meget om den nyere T@b. Står renoveret oppe i udstillingshallen med telte, møbler og større udstyr.

 

Et look ind over udstillingen af fortelte, med en god sammenligning af teltmodellerne.

 

En god hvilestol er et must på en afslappet campingtur, her ses et bredt udvalg, campisten kan selv prøve siddekomforten.

 

Børne Tipi, teltet der giver et lyst teltklima.

 

Caféområdet, med den fantastiske udsigt ned over Nørreå dalen, man bliver fascineret af naturen.

 

Nu er vi kommet indenfor i campingforretningen, udvalget er stort, her drikkeglas m.m.

 

Tilbehør og reservedele er gennem årene udbygget. Derudover er der altid tilbud på restpartier og udgåede varer, som vi ikke har afbilledet.

 

Om det er et møbelbeslag eller en el-artikel, er der sikkert en løsning, ellers spørg.

 

Det er ellers ikke noget der reklameres med, men her ses diplom som Danmarks mest sælgende Fendt forhandler.

 

Butikschef Charlotte Henneberg Mikkelsen fotograferet bag disken, er altid klar med et godt råd om tilbehør/udstyr.

Se 4 film fra Hinshøj Caravan her:

https://www.hinshoj.dk/

Tekst & fotos: Heine Laursen, Campingferie.dk

Film: Peer Neslein, Campingferie.dk
Annonce:

Efterlad din kommentar