Bakkamera på campingvognen og russerkamera i bilens forrude (Reklame)

Peer Neslein fortæller:

De fleste kender og har hørt om et russerkamera som sidder i forruden på bilen og filmer hvad der sker i trafikken. Jeg har indstillet mit på at gemme de sidste 20 min. Herefter starter det forfra. Det gemmer filmen på et SD kort du kan tage ud. Du skal så bare huske at stoppe det hvis der sker en ulykke, så det ikke indspiller oven i filmen du skal gemme.

Men mit russerkamera har også et trådløst bakkamera som er monteret bag på min Knaus Campingvogn. Jeg kan godt lide at kunne se hvad der gemmer sig bag campingvognen hvis jeg lige skal bakke en meter. Bagkameraet tænder automatisk når jeg sætter bilen i bakgear.

Jeg har lavet en film på mit kamera som hedder PROuser og det kommer fra Camper.dk og det betyder at du kan få det gennem stort set alle campingforhandlere. Prisen ligger på omkring kr. 1.800 for hele systemet.

 

Annonce: