Silver Mini Freestyle 290 – også perfekt til solocamping

Drømmer du om at være rejsecampist med en hybrid eller el-bil foran campingvognen? Sidste år var der ikke mange muligheder. I årgang 2020 ser det bedre ud. Segmentet er stadig i startfasen, men mulighederne bliver flere og flere. F.eks. er det ikke umuligt at finde en familiebil som kan trække 1.300 kg. Dét må vi se lidt nærmere på senere. For i dag er det Silver Mini Freestyle 290 det skal handle om.

Silver Mini Freestyle 290 blev introduceret i efteråret 2004 som én af nyhederne for sæson 2005. De lidt mere traditionelle Silver modeller, også i miniklassen, har været på det danske marked siden 2009. Og Silver Mini, som den hed den gang, var noget helt nyt. Der var, og er, masser af interesse for rejsevenlige campingvogne til små biler. Vi ses flere og flere på landevejene, men det store gennembrud mangler. Måske kommer det med antallet af flere og flere hybrid og elektrisk biler. Grundlaget er der. Se selv på dagens vogn.

Nøgletal på Silver Mini Freestyle 290

Det er en af de helt små vogne, bare 3 m i indvendig længde. Forvent ikke masser af plads til bagage, men nok til to på tur. Det samme gælder for plads i køkken og toiletrum. Rejser du alene, er det endnu bedre. Men prøv lige at kikke efter. Du kan sagtens have køkkenudstyr og mad med til to på camping. Og en opredning har samme plads som i mange af de små campingvogne i 4 m. klassen. Og tjek også lasteevnen. Opvejning til 900, 1.000 og 1.200 kg er mulig. 1.200 kg er nok mest for dem som skal have deres MC med.


Siddegruppe forrest med vinduer til tre sider. Læg mærke til de smarte LED lamper i loftet. Hævetaget er så stort, at du kan stå oprejst helt hen til kanten af bordet.


I dørsiden er der et skab med en praktisk bordplade ovenpå.


Der er småtingsnet på dørens inderside. Åbent skab med mulighed for plads til fodtøj eller tasker. Man kan evt. få opsat en hylde i skabet.


Modsat døren er der et klædeskab og toiletrum i hjørnet.


Køkkenblokken står bagerst ved siden af toiletrummet. Her er køkkenvask og gaskomfur med åbne låg.


Åbent skab og køleskab under køkkenbordet. Vanddunken rummer 20 l og køleskabet er på 80 liter inkl. frostboks.


Åbent overskab over køkkenblokken. Der er lys på svanehals og et 230 v stik.


Åbent klædeskab med plads til sko under hylden. Dataskilte fra den viste vogn. Den er forberedt til montering af en gas varmeovn.


Toiletrummet set ovenfra.


Detaljer fra toiletrummet.


Der er fire Silver Mini Freestyle modeller i årgang 2020, heraf én med køjer. Det er i øvrigt den eneste campingvogn med hævetag og køjer.

Silver campingvogne sælges i Danmark af 4 forhandlere, bl.a.:
LE Camping i Frederikshavn

Læs mere om Silver på www.campingagenten.dk

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: TRIGANO S.A.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar