Hvert år kommer der en række såkaldte kampagne- eller specialmodeller hvor du kan få din nye campingvogn med fabriksmonteret ekstraudstyr til en attraktiv pris. I dag se vi på Fendt Tendenza 515 SG Performance som er den ene af otte specialudrustede modeller i indretningen 465 SFB med fransk soveværelse og 515 SG med enkeltsenge (billedet).

Fendt Performance udstyret består af Truma Mover XT inkl. Powersæt (38 AH batteri og ladeapparat), ATC tagmarkise Omnistor 6200, 1700 kg totalvægt, sengelagen, teaktræsrist i brusebund, soundpakke (Radio med CD), 22″ fladskærm og TV holder.


Opholdsafdelingen er indrettet med en rundsiddegruppe med god plads til 4 – 6 voksne. En opredning måler her 210 x 143/127 cm. Møblerne er konstrueret i “Ulme-dekor, tekstilvarianterne er enten “Cala” eller “Pescara” (billedet), ryghynderne er formpressede og sædehynder har ekstra høj fyldværdi. Skabene er i højglans og der er indirekte LED belysning og LED lysliste under overskabe, der er søjlebord, kantsyede gulvtæpper, to puder og en bordløber.


Indgangsdøren er designet med en solid bøjle til at tage fat i når du lukker døren indefra. Her er affaldsspand, småtingsbakke og et stort åbningsbart vindue med både myggenet og plissegardin samt indgangstrin hvor måtten er med logo. Ved døren er der et smart skabsarrangement med plads til et TV, både med og uden fladskærmsholder. TV holderen og Tv-kabler er monteret på fabrikken.


Køkkenblokken i Tendenza 515 SG Performance har store skuffer på rulleskinner og med soft-luk. I den ene side er der et skab med apotekerudtræk og trådkurve. Der er LED lys under og lysliste over overskabene, vindue med plisse samt to 230 V stikdåser. Vognen har spildevandstank på hjul og 24 l friskvandstank.


Køkkenbordet har plade i sort marmoroptik, tre kogepladser med elektronisk tændings og støbejernsrist. Der er 1-grebs blandingsbatteri og elektrisk vandforsyning i køkkenvasken og todelte glasafdækning.


Køleskabet står mellem køkkenblokken og vognens klædeskab. Det er den velkendte Dometic Slim Tower model på 140 liter og frostboks som kan tages ud så kølerummet udnyttes optimalt.


Både klædeskabet og døren til toiletrummet har den flotte hvidmalede overflade med kontraststreg. Det giver en god virkning i passagen mellem soveværelse og køkken.

Fendt Tendenza 515 SG Performance er bygget på et galvaniseret letvægtschassis fra Al-Ko. Den har hvide alufælge med lavprofildæk, AKS 3004 stabilisator, reservehjulsholder, næsehjul med kugletryksmåler og træktøjsafdækning. Gaskasselåget har gasfjeder, her er tågebaglygte, baklygte og integreret 3. bremselygte, 12 V LED forteltlampe og serviceklap til det ene sengemagasin.


Toiletrummet i Tendenza 515 SG Performance er smagfuldt indrettet med lækre materialer, bløde linjer og detaljer i krom. Det er indrettet med brusebund, teaktræsrist, bænktoilet, toiletrulleholder, håndvask med underskab og hylde, 1-grebs blandingsbatteri, belyst spejl, overskab med hylde og spejl, 12 V belysning og oplukkeligt vindue i “mælkehvidt” glas, mørklægningsrullegardin og myggenet. Vandforsyningen er elektrisk og her er selvfølgelig varmt vand.


Soveværelset er indrettet med enkeltsenge som begge er 80 cm brede og henholdsvis 200 og 190 cm lange. Sengene har lamelbunde justerbare lameller for hårdhed, nakkestøtter og 230 V stikkontakter ved hovedgærdet, spots med svanehals og overskabe med indirekte lys og lysliste langs siderne.

Nøgletal for Fendt Tendenza 515 SG Performance:
Totallængde, -bredde og -højde: 751, 232 og 263 cm.
Karosseri- og indvendig længde og højde: 616, 550 og 195 cm
Forteltmål: 1.008 cm.
Egenvægt, køreklar og totalvægt: 1.330, 1.536 og 1.700 kg.

Klik her og se flere data på Fendt Tendenza 515 SG Performance

Se mere om Fendt på www.fendtinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2015

Annonce:

Efterlad din kommentar