Kom og se de første 2019 modeller 27 og 28. oktober kl. 10 – 16.

Vendelbo Vans fortæller i en pressemeddelelse

Weekenden 27-28. oktober har vi fokus på de nye autocampermodeller. Efter en sæson med et forrygende salg af nye og brugte autocampere mangler vi netop nu nyere brugte autocampere til videresalg, så det er en god anledning at bytte nu for at få den bedste pris og samtidig sikre at den nye, kan nå at komme hjem med netop dine ønsker opfyldt.

Begge dage er vi her i Tårs vært ved fælles morgenkaffe og rundstykker fra kl. 9 på værkstedet, uanset om du er en af dem som har valgt at overnatte i camperen udenfor eller du bare kommer lidt før vi åbner, er man velkommen til gratis morgenkaffe.

I Tårs finder du nye modeller i vores permanente udstillingshal. På værkstedet kan du både se de nye autocampere og mange af brugte vi har indbyttet.


I vores permanente udstillingshal på Karolinevej 2c i Slagelse vil Otto være til stede hele weekenden, og der er fyldt op med et bredt udsnit af de forskellige typer campere. Otto lover at der også vil være nogle spændende tilbud udenfor.

Få den bedste pris for din brugte autocamper
Det er nu du skal bestille din nye autocamper til levering i foråret, imens alle muligheder står åbne i fabrikkernes ordrebøger – ærgerligt at komme for sent, når du skal vælge din nye camper. Leveringstiderne er desværre blevet længere, da alle markeder i Europa har fremgang. Lad os hjælpe hinanden og få bestilt jeres nye drømme camper allerede nu.

McLouis
McLouis bringer nu en helt ny serie på markedet, den moderne 300 serie med lyst interiør som kan leveres som delintegreret og fuldintegreret. De kendte Diamond og Karat modelserier hedder nu 800 serien med mørkt interiør. Alle modelserier er All inclusive, et tiltag, hvor endnu mere udstyr er inkluderet i prisen, f.eks. er 5.siddeplads med i prisen når man køber en autocamper i McLouis Mc4 serie og nu også i Nevis modellerne. Mc4 379/879 & Nevis 379/879, har nu fået 160 cm bred dobbeltseng, som til og med også er højdejusterbar.

Elnagh

Baron serien har været utrolig populær i de sidste par år, den fortsætter derfor i 2019. Elnagh er fremstilet med glasfiber tag-bund & sider og komposit i stedet for træ rammer, så alt er kunststof som er lettere og uden mulighed for fugt. Magnum er en nyudvikling af den fuldintegrerede modelserie, med et helt anderledes look både indvendig og udvendig.

Mobilvetta
Tages kun hjem på bestilling, men der er mange anderledes løsninger. Mobilvetta har et meget maritimt design.

Bürstner
Ixeo modellen er helt nyudviklet og kan desværre først forventes hjemme i Tårs midt i november. Lyseo I, som kom på markedet sidste år, er blevet en stor succes, så den har vi stående i flere versioner både i Tårs og Slagelse. Lysero en helt ny serie i 2017 med dobbeltbund og uden niveau højde forskelle på gulvet i camperen, samtidig til en meget attraktiv pris, den kan du også, opleve i både Tårs og Slagelse i flere versioner.

Dethleffs
Vi har mange af modellerne hjemme fra det store alsidige program, bl.a. Trend og den nye Pulse, som indtil videre desværre kun kan opleves i Tårs. Pulse har mange ny udviklede detaljer og overskabene er markante med det nye lågesystem, som folder op og giver bedre adgang og overblik i overskabene


Sunlight
Sønligstes nye fuldintegrerede serie som kan leveres med enkeltsenge i I 68 modelen og med centralseng i midten, så hedder den I 69 L. Vil du sikre dig en af disse modeller skal den bestilles NU, den har stort set været udsolgt overalt i Europa hele sidste år og taget opmærksomheden på de udenlandske udstillinger. Til Åben Hus viser vi i Tårs T 58, T 60, T 67, T 68, T 69 L, I 68 og I 69 L.

GlobeCar
Globecar har ubetinget, det største udvalg i kassevogne, så uanset hvilke specielle behov man har, findes der helt sikkert en Globecar som matcher, vi har enkeltsengs modellen på lige under 6 meter stående.


RoadCar
Kassevogne, der findes kun 3 modeller i programmet, det er til gengæld de mest solgte grundløsninger, som tilbydes til meget attraktive priser.

Næsten nye brugte
Enkelte autocampere sælges efter sommerens udlejninger, til meget favorabel pris, de fleste er nye fra foråret, enkelte fra 2017. Så søger du en næsten ny autocamper er det lige nu de sidste sælges.

Vendelbo Vans, Damhusvej 23, 9830 Tårs
Vendelbo Vans, Karolinevej 2, 4200 Slagelse

Se mere på www.vendelbo-vans.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar