2016-Marguritteruten-01
Danmarks to førende campingportaler AltOmCamping.dk og Campingferie.dk er gået sammen i et spændende samarbejde for at producere en række film om Margueritruten, som fylder 25 år i 2016.

Camping og Margueritruten hører rigtig godt sammen og det var årsagen til at de 2 portaler indgik et samarbejde for at markedsføre Danmarks turistrute nr. 1. Langs ruten kan du opleve mere end 1.000 seværdigheder og attraktioner og når dagen går på hæld, er der ikke langt til den nærmeste campingplads, hvor du kan overnatte i en luksushytte eller din egen campingvogn.

Storstilet lancering af Marueritruten for 25 år siden
Peer Neslein fra Campingferie.dk fortæller, ”Da jeg var med de til at lave de oprindelige udsendelser til TV i forbindelse med Margueritrutens ”fødsel” for 25 år siden syntes jeg det var oplagt at lave en række udsendelser i forbindelse med Margueritrutens 25 års jubilæum”, fortæller Peer og fortsætter, ” Der er mere end 1.000 spændende seværdigheder langs eller tæt på ruten og der er noget for enhver aldersgruppe og interesse.”

Ann Karina Søby fra AltOmCamping.dk fortæller videre, ”Da Peer kontaktede os for et samarbejde omkring dette projekt var vi straks interesseret. Margueritruten har for mig altid stået som det noget af det mest danske og den guider en på bedste vis til og igennem nogle af de smukkeste egne i Danmark.” Ann Karina fortsætter, ” Danmark er et fantastisk ferieland, der er smukt, har spændende seværdigheder, pulserende storbyer og masser af unikke steder at besøge.”

Der er noget for hele familien
Værterne i programmerne er de kendte ansigter fra de to portaler som tager seerne med rundt til seværdigheder målrettet mod 30 til 60+ årige, i form af værterne Signe Neslein og datteren Malu på 9 år, Ann Karina Søby, Mads Nielsen og Peer Neslein, som tilsammen netop dækker aldersgruppen fra børn og op til 60+.

”At kunne vise min datter Malu Danmark og Margueritruten er helt fantastisk”, fortæller Signe Neslein fra Campingferie.dk og fortsætter, ”Jeg har sammen med min far (Peer Neslein, Red.), rejst Danmark tynd og set de mest spændende egne af vores smukke land. At vise Malu det giver mig så meget glæde – og især at mærke at hun har den samme begejstring for Danmark som jeg, er dejligt.”

Mads Nielsen fra Campingferie.dk slutter af med at sige, ” Danmark er så fantastisk, man kan campere stort set over det hele, da der er omkring 500 campingpladser fordelt i hele landet. Rigtigt mange af disse ligger langs eller tæt ved Margueritruten og det giver jo en oplagt mulighed for at både opleve Danmark på bedste vis, men også nyde verdens bedste ferieform, nemlig camping”.

Udsendelserne er produceret i et frisk tempo med skiftende indslag fra forskellige steder i hele Danmark.
Flere programmer er allerede produceret og vil blive offentliggjort løbende.

Se den første udsendelse her: https://www.youtube.com

2016-Marguritteruten-02
Holdet bag fra venstre, Mads, Bjarne, Signe, AnnKarina og Peer. Fotografen er Rasmus.

Annonce:

Efterlad din kommentar