Campingferie har været ude og tage pulsen på de første arrangementer i det nye år. KG Camping i Kolding og Slagelse Camping & Outdoor Center stod for to af de største i starten af det nye år.

Både hos KG Camping og Slagelse Camping og Outdoor Center var besøget stort, der var rigtig mange glade campister der var ude og se på årets første udstillinger. Begge steder var der rigtig mange besøgende og der var også mange udstillere og nyheder at kigge på.

Allerede fra morgenstunden kom de besøgende begge steder og lørdag alene var der næsten 2.000 besøgende begge steder, søndagen var ikke dårligere så begge forretninger var rigtig glade for den gode weekend.

Starten af 2017 virker dermed lovende og med hele 3 messer på både Sjælland, Fyn og Jylland er der lagt op til en rigtig god campingsæson.

Der var rift om parkerings pladserne fra morgenstunden hos KG Camping
Mange besøgende havde fundet vej til KG camping
Tom Gravgaard viser Danmarks præmiere på den nye Hero camper.
Hero Camper er til en helt ny form for outdoor/sport/aktiv livsstil, for alle, der nyder sport, udelivet og naturen. Det er en ”Camper” for alle, der ønsker at udleve en aktiv og komfortabel livsstil i det fri. Denne form for outdoor-aktiviteter er kraftig vækst i USA, Canada, Australien m.v., og camperen har fået sin egen betegnelse – RUV (Recreational Utility Vehicle).
De fleste biler kan trække Hero Camper. Med sin lette konstruktion og trækaksel med bremser, kræver den meget lidt vedligeholdelse og er sat op på få minutter. Hero Camper er robust og bygget til at holde til brug i naturen, så det er bare med at komme afsted.
Der var gode tilbud på campingvogne og man kunne spare momsen på udstyr.
Der var også lidt til ganen så der kunne snakkes lidt om de gode oplevelser.
En af de mere kendte udstillere var Per Bonnicsen fra tøjfirmaet Tuxer. Ham kan du også møde på de kommende udstillinger i både Bella, Odense og Herning.
Slagelse Camping & Outdoor Center var der Camping og Livsstilsmesse.
Der var mange mennesker fra morgenstunden og i outdoor butikken var der rigtig mange gode tilbud.
Camping- og livsstilsmesse i 2017 var temaet og her er der rigtig meget at se på både for campister og outdoor mennesker.
Mange flotte campingvogne og udstillingstande med forskellige udstillere, var med til at få en rigtig god oplevelse.
Living By Kolster havde en flot udstilling, her kunne man se på madrasser og polstring, Der var endda mulighed for at købe både et par sutsko og et Ipad cover.
Jonas fra SAfire uddelte smagsprøver fra den kendte grill, Nu kan SAfire grillen fåes som både gas og kulgrill i en og samme model.
Flere campingpladser og tilbud på ferie ophold var også til stede.
Skive Fjord Camping havde en konkurrence hvor man kunne vinde en overnatning alt inklusiv med egen vogn.
Vendelbo Vans havde også en udstilling af autocampere, og her var interessen meget stor.
Der var også blevet plads til de lidt større modeller.

Annonce:

Efterlad din kommentar