Jysk Caravan Center der er medlem af Campingbranchen råder over store udstillingshaller med campingvogne, udstyr og tilbehør samt et stort top moderne caravanværksted der kontrolleres af Teknologisk institut, så kvaliteten af det udførte arbejde altid i top. Caravanværkstedet løser alle opgaver  enten det drejer sig om service, montering af udstyr og tilbehør, eller store forsikringsskader. Firmaet tilbyder ligeledes udendørs opbevaring af vogne på deres store indhegnede areal.

Kendte mærker i campingvogne
Hos Jysk Caravan Center i Støvring har man gennem mange år handlet med campingvogne fra store producenter som Knaus og T@B, ligesom man valgte at præsentere Danmarks billigste campingvogn Vega, som foruden af være den billigste ligeledes har den store fordel af den kan trækkes af stort set alle biler, takket været sin lave egenvægt på omkring 600 kg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stor nyhed i campingvogne på vej

Stor nyhed i campingvogne på vej
Men nu sker der store ting i den kommende sæson, hvor Jysk Caravan Center kan  tilbyde sine kunder Europas 2 mest solgte mærker i campingvogne, nemlig Hobby og Fendt, som stort set alle campister kender.
Hobby har i mange år været den mest solgte campingvogn og gennem de sidste år er Fendt ligeledes rykket op i toppen af salgslisterne i Europe og i Danmark.

 

 

 

 

 

 

 
Fortelte og udstyr
Jysk Caravan Center kan ligeledes tilbyde sine kunder et stort udvalg i udstyr og tilbehør fra Camper og DCT, Weber og Isabella. Kom og oplev Isabellas 400m2 store teltudstilling, hvor der er slået Isabella og Ventura telte op, ligesom du kan se deres udvalg i tilbehør.
Jysk Caravan Center kan ligeledes tilbyde lufttelte, men det er lufttelte fra  Westfield, Dorema, Ventura, Wecamp og DWT.

Stort udvalg i brugte vogne
Du har altid mulighed for at finde en spændende brugt campingvogn, idet Jysk Caravan Center altid har omkring 70 brugte på lager – men firmaet mangler flere og køber vogne op hver uge.

Hos Jysk Caravan Center er der ansat 11 faste medarbejdere og 4 fritidssælgere som altid er klar til at hjælpe dig, svare på spørgsmål samt rådgive og vejlede, så du får det bedste udstyr til din campingferie.

 

Se mere her.: www.jysk-caravan.dk

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar