I weekenden i uge 43 d. 28-29. oktober fra kl. 10 – 16 begge dage holder Slagelse Camping & Outdoor Center åbent hus. Her kan man opleve den store udstilling med nye 2018 modeller på moderne campingvogne, samt gode tilbud på udvalgte varer fra Camping, Outdoor, samt Jagt og Fiskeri.

Slagelse Camping & Outdoor Center er glade for at kunne præsentere de nye campingvogns modeller som kommer til at stå på en stor plads hvor der er rig mulighed for at få et godt indblik i alle kvaliteterne fra de nye modeller.

Rykket rundt i butikken

I løbet af efteråret er der blevet rykket fuldstændig rundt i butikken på Karolinevej. Som noget nyt er alt outdoor udstyr blevet samlet foran det atmosfæriske friluftslokale, så det hele befinder sig på et sted. Der er ligeledes blevet rykket rundt i Jagt og Fiskeri afdelingen, så der er mere plads at gå på.

Den samlede udstilling som måler over 1000m2 har dermed fået et ansigtsløft og står klar med alle nyhederne fra den igangværende sæson.

Et af Vestsjællands største programmer af outdoor udstyr

I november 2015, overtog Slagelse Camping & Outdoor Center det forhenværende ’Jagt og Fritidshus’ på Sorøvej i Slagelse. Indehaverne Torben Hansen og Randi Skov har sidenhen flyttet det hele til deres over 300m2 store afdeling på Karolinevej 2c i Slagelse og udvidet sortimentet af jagt og fritidsudstyr med nye indkøb af kvalitetsmærker.

To år senere er der kommet mange nye mærker på Karolinevej hvor der er fuld gang i butikken som huser områdets største program indenfor outdoor udstyr.

Alle er velkomne til åbent hus i Slagelse Camping & Outdoor Center hvor det kompetente personale er klar til at byde velkommen og give en fremvisning af den store udstilling på Karolinevej.

Se mere her.: www.slagelsecamping.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar