Så er messen Ferie-Fritid 2018 i Odense Congress Center i gang. Messen er i denne weekend og der er åbent både lørdag og søndag fra kl.: 10 -17.
Allerede da messen startede fredag var der mange mennesker, og messen byder også på alt indenfor camping, ferie og fritid.

Udenfor messehallerne er der også udstilling, her har Hobby og Fendt en udstilling stående.

Der var også blevet plads til den lille Vega campingvogn, hvor man havde muligheden for lige at stikke hovedet ind og kigge.

Indenfor i campinghallen byder Isabella velkommen med en stor flot stand. Deres nye brand North Nature er gennemført med sand på gulvene og ægte vesterhavs miljø.

På Isabellas stand er også en Camp-Let opslået med ekstra fortelt monteret. Her kan man rigtigt se hvor meget plads der kan være i en teltvogn.

Isabella har deres nye luftfortelte med på udstillingen, og man kan se alle modellerne.

Her ses de luftstænger som holder teltet stabilt oppe, der skal kun pustes op et sted for at fylde alle luftenhederne. Taget er lavet som Isabellas almindelige fortelte.

Der er også mange udstillede campingvogne, her er det Hobby der også har flere modeller med indendørs.

Adria er også reprænsenterer med mange modeller, Her er det på Tarup´s stand hvor der vises flere Adria modeller.

Kabe er også med på udstillingen med flere modeller, de vises af Tarup Camping Center fra Odense.

Også Polar som er kendt for at lave gode vintervogne, står med et par af de mest solgte modeller.

Knaus har også flere af deres populære modeller med på denne udstilling, her er både de små og de store vogne medbragt.

Caravelair er også på plads og de har flere af deres små og rejsevenlige vogne med, her er der tale om lette vogne der kan trækkes af rigtig mange små biler. De er indrettet både til familier og til par der vil rejse rundt.

Der er også blevet plads til autocampere, her er det Fritidsbiler der udstiller Bravia og Roadcar vogne.

Aksel som har Fritidsbiler.dk sælger og lejer autocampere ud fra Sjælland. Her kan man leje en autocamper fra kr.: 7.500.- pr. Uge.

Kampa har en stor stand med alle deres populære lufttelte, her kan man også få demonstreret hvor lang tid det tager at pumpe et lufttelt op.

Der er opstillet stort set alle deres modeller og man har mulighed for at se dem med møbler i, og herved bedre danne sig et overblik over de forskellige størrelser. Kampa lufttelte pustes også op på et øjeblik og man skal kun puste op et sted.

Per Bonnicksen fra Tuxen er på plads hos SK Caravan, her giver han gode råd om vinterpåklædning og selvfølgelig de mange modeller fra Tuxer. Der er også en del gode tilbud på messen fra Tuxer.

SK Caravan fra Blommenslyst har en flot stor tilbehørs forretning opstillet, her kan man købe alt hvad en campist lige står og mangler.

Jonas fra SAfire grill er også på SK Caravans stand og her viser han alle nyhederne fra SAfire. Den nye grill med mulighed for både kul og gas er også med på messen.

I hallen for campingpladser er der flere campingpladser der udstiller og mange af dem har et godt tilbud med.

Der er også en hel hal med rejsearrangører, her kan man få information om rejser i både ind og udland.

Vi slutter rundvisningen af på vores egen lille stand, vi udstiller lørdag på et hjørne af SK Caravans stand. Så kig forbi og få en campingsnak eller få den store Campingbog på tilbud til kun 50.- kroner.
Messen er åben lørdag og søndag fra kl.…10 – 17.
Se mere om messen her.: www.ferie-fritid.dk
 

Annonce:

Efterlad din kommentar