Vinterens højtider er overståede. Og det kan godt være, at vi endnu har lidt af den mørke tid tilbage, før marts og april frigør forårsfornemmelserne og forventningerne til sommerhalvårets glæder og oplevelser. Men for campingfolket er januar og februar en tidlig start på sæsonen. I de to mørke måneder tager de tilløb til den kommende sæson. Det er nemlig messetid.
Campingmesserne i Aalborg Kongres & Kultur Center og ikke mindst i Messecenter Herning trækker tilsammen et godt stykke over 70.000 gæster, hvilket er et tydeligt tegn på, at en temmelig stor del af alle de omkring 135.000 danske familier, der i dag har en indregistreret campingvogn, er bidt af campinglivet. Camping er blevet en livsstil. Som campist vil man gerne ”være med på vognen”.
”Kunderne stiller stadig større krav til fabrikanternes udviklingsafdelinger. Derfor vil vi se et utal af campingvogne med megen nytænkning og unikke designs på campingmesserne”, siger Camping Branchens formand, Jesper Behrensdorff.
“Men komfort er alfa og omega i dag. Tidligere års ekstraudstyr er efterhånden standard i mange modeller og samtidig udvikles nyt ekstraudstyr, som kan forbedre komforten endnu mere.
“Men går man med tanker om at investere i en ny campingvogn og ønsker sig individuelle løsninger, skal man være opmærksom på, at det oftest bedst kan svare sig at få det gjort fra fabrikken”.
“Derfor er det vigtigt at bestille i god tid. Både vi og fabrikkerne får travlt til foråret. Så hvis man vil have sin skræddersyede vogn leveret inden sæsonstart, må man være tidligt ude”.
Men det handler ikke kun om campingvogne. Mange danskere går med drømmen om at anskaffe sig en luksusbil med tilbygget sommerhus.
“Mange seniorer realiserer drømmen om det frie liv og en del vælger at udskifte sommerhuset eller lystbåden med en autocamper for at komme ud og opleve Europa fra nord til syd. Men der bliver nok at se på for alle campister fra telte, teltvogne, campingmøbler, køkkenudstyr og til moderne elektronik. Alt sammen produkter, der udvikler sig på linje med campinglivets stigende popularitet. Og samtidig bliver der jo rig lejlighed til at hente inspiration til de kommende ferier hos de mange messedeltagere fra campingpladser i ind- og udland”, slutter Jesper Behrensdorff.
Camping 2018 Aalborg den 9.-11. februar – www.campingmesse.dk
Ferie for Alle, Messecenter Herning den 23.-25. februar – www.ferieforalle.dk
Messecenter Herning tilbyder vintercampering i forbindelse med messen.

Annonce:

Efterlad din kommentar