Sanne og Finn Stammose Tonnesen siger efter 13 år farvel til campinglivet i Ribe. De nye ejere har efter et år som ledere bevist, at de er klar til at løfte arven på en af Danmarks mest populære campingpladser.

Efter et års forberedelse er man nu klar til at gennemføre et planlagt generationsskifte på Ribe Camping. Fra den 1. april 2018 står Anne Schested Hansen, 34, og Jonas Grønbech Sørensen, 38, selv med hele ansvaret for en af Danmarks mest populære campingpladser.

Sanne Stammose Tonnesen har som 63-årig valgt at gå på efterløn, mens 59-årige Finn Tonnesen i første omgang tager sig god tid til at overveje, hvad resten af arbejdslivet skal bringe.

Det er 13 år siden, at Sanne Stammose Tonnesen og Finn Tonnesen overtog Ribe Camping. Siden er der konstant investeret i udvidelser, nye campinghytter og servicebygninger samt renovering af eksisterende hytter og fællesfaciliteter – i et sådant omfang, at parret i 2011 blev hædret med Frøs Herreds Sparekasses initiativpris. Endvidere er Ribe Camping for andet år i træk kåret som en af landets fem bedste campingpladser.

”Kåringen er en understregning af, at Anne og Jonas er de helt rigtige personer til at tage over. De har været administrative ledere i det sidste år, så det er i høj grad deres fortjeneste, at vi endnu en gang ligger i Top 5. Blandt gæsterne hører vi også kun ros for deres arbejde, siger Sanne Stammose Tonnesen.

Anne Schested Hansen har tidligere været ansat som sygeplejerske på Sydvestjysk Sygehus, mens Jonas Grønbech Sørensen har arbejdet som afdelingsleder ved Nordisk Dæk Import, inden de valgte at gøre deres hobby til et job. Sammen har parret Liv på 6 og hver anden weekend også Jonas’ børn, Philip på 11 og Laura på 12.

”Vi er gode til at arbejde sammen og har samtidig delt opgaverne imellem os, så Jonas har alt det ude på pladsen, mens jeg står for det administrative, receptionen og butikken. Det har været et fantastisk skifte. Camping er ikke bare et job, men en livsstil. Vi er i gang i mange timer, men til gengæld møder vi mange glade mennesker og gode kolleger. Desuden er børnene også faldet godt til her i Ribe”, siger det nye værtspar på Ribe Camping.

Ribe Camping har en kapacitet på 450 enheder, inklusiv 25 luksushytter, der alle har eget køkken, toilet og bad. Virksomheden har gennem alle år haft en konstant vækst i udvikling, belægning og omsætning, og det nye værtspar har naturlig nok valgt at fortsætte på samme måde, som forgængerne har lagt.

Ejerskiftet falder samtidig med sæsonstarten til påske, og der holdes derfor reception påskelørdag fra kl. 11-15.

”Vi håber, at der kommer rigtig mange gæster. Både nuværende og tidligere campinggæster, samarbejdspartnere, familie og venner, så vi kan hilse på dem og ikke mindst sige ordentlig farvel til Sanne og Finn. Det har de fortjent efter det kæmpe arbejde, som de har haft med at skabe en campingplads i de flotte rammer, som vi nu overtager”, siger Anne Schested Hansen.

Efter receptionen er der om aftenen fantastisk underholdning i international klasse med show og sang indpakket i masser af fjer og flotte kostumer, når Drama Queen gæster Ribe Camping.

Se mere her.: www.ribecamping.dk

Finn, Sanne og de nye ejere Anne og Jonas

Annonce:

Efterlad din kommentar