Peer Neslein fortæller:
Vi er nået til vores sidste og største oplevelse på vores årlige guidede campingtur til Rhinen i flammer, nemlig det kæmpe store fyrværkeri, som absolut skal opleves.

Det er vores sidste informationsmøde. Det er lørdag kl. 17.00 og jeg siger tak for denne gang, da vi herfra skal til skibet og spise en 3-retters middag og opleve fyrværkeri når det bliver mørkt. Når vi er hjemme i aften/nat efter midnat skilles vi og nogle vælger at køre hjem søndag morgen, mens andre bliver nogle dage og hygger sig.


Vi er gået ned til mole nr. 8, hvor et andet skib lige skal tage passagerer ombord før vores skib anløber molen, lige før kl. 18.00.


Så kommer Rhenus som vi skal med. Dejligt skib med store vinduer. Men vi skal helt sikkert opleve fyrværkeriet fra det åbne øverste dæk.


Vi har fundet frem til vores reserverede pladser ombord og skibet er begyndt at krydse lidt frem og tilbage på Rhinen, da vi har rigtig god tid, før det bliver mørkt kl. 21 hvor fyrværkeriet starter.


I løbet af dagene har vi siddet ved forskellige borde og det har været rigtigt hyggeligt at møde nye campister. Der er ikke mange af vores 100 deltagere der kender hinanden i forvejen. Men mange finder nye venner og hygger sig sammen, som vi gør ved vores bord.


Kl. 21 går det løs fra den ene borg langt oppe på skråningen.


Her er der fyrværkeri fra en ponton midt på Rhinen, bag de ca. 35 turbåde, der ligger med motorerne i gang for at holde deres position på Rhinen, mens den stærke strøm prøver at skubbe dem væk.


Uha, da da hvor er der meget og flot fyrværkeri.


Fyrværkeriet lyser op i den buldermørke aften på Rhinen.


Her ligner det nærmest en kæmpe eksplosion som lyser husene på begge sider af Rhinen op.


Røgen fra de mange raketter hænger tungt over Rhinen, hvor der ikke er noget vind til at blæse røgskyerne væk.


Der dukker nye formationer i fyrværkeriet hele tiden.


Flere nye flotte mønstre.


Vandfald af ild falder ned fra himlen.


Efter 45 minutter og nogle kæmpe brag er fyrværkeriet færdigt og alle skibe tuder i deres skibshorn som afslutning på aftenen.

Det er også signalet til at kaptajnerne på skibene starter deres private væddeløb for at komme først i den lange række af turbåde, der nu skal hjem med deres mange tusinde gæster ombord. Jeg skal love for at skibene får fuld gas og vores skib Rhenus er det nyeste så det giver konkurrenterne baghjul. Og apropos fuld gas, så skal Mads, Yvonne og Lisbeth og jeg forlade campingpladsen kl. 8.30 i morgen søndag, da vi skal hjem og redigere vores Campingferie blad færdigt, som udkommer den første uge i oktober. Så efter nogle dejlige gode dage ved Rhinen, med 100 glade campister er det tid til at sige farvel og tak for denne gang.

Hvis du har været med på turen, og vil skrive om dine oplevelser, eller blot ønsker at tilslutte dig Campingferie på Facebook, er du velkommen til at klikke dig ind her:

Hilsen
Lisbeth og Peer Neslein
Campingferie.dk

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar