Lisbeth har travlt med at tjekke de 100 deltagere som er ankommet i løbet af de sidste dage. Rhinen er altid et besøg værd og det er der rigtigt mange danske campister der har oplevet gennem årene. I år er vi 50 enheder og 100 personer fra Campingferie på pladsen, i forbindelse med vores guidede campingtur. Men vi er absolut ikke de eneste danskere, da DCU ligeledes er på samme campingplads med 60 enheder. Så der er dansk stemning på pladsen.


Peer Neslein fortæller: En af deltagerne på vores tur til Rhinen er Benno, der til daglig driver Lunderskov Camping Center. Og Benno benytter selvfølgelig turen til at teste campingudstyr, så han kan give sin erfaring videre til sine kunder. Her er der et helt ny gulv til forteltet som han har taget med. Der er tale om nogle dejligt bløde fliser, som er lette og nemme at lægge. I pakken Benno står med er der 1 m2.


Her er fliserne lagt. For at holde fliserne sammen bruger man nogle specielle ende- og hjørne stykker.


Benno har også monteret et letvægtstelt fra Ventura, som egentlig er en fabrik ejet af Isabella. Modellen her findes i 3 størrelser; small, medium og large. Og det er large modellen som Benno har sat op. Prisen på disse lette fortelte, som er blevet meget populære, er ca. 1/3 af et normalt fortelt.


På Campingferie benytter vi selvfølgelig også turen til at teste udstyr og her er det en praktisk termobeholder til kolde eller varme ting. Den rummer 5 liter og er praktisk til alt fra vand til vin, eller måske varm chokolade eller kaffe. Termobeholderen leveres gennem din lokale campingforhandler fra firmaet Camper.dk


Vi tester også toiletvæske som vi har set hos AutocamperCenter Vejle, som sælger denne dunk på 2,5 liter for 85 kr. Hvis du køber 2 stk. 2,5 liter dunke er prisen kun kr. 100 for begge. Og ja – prisen er rigtig nok.


Og Mads går straks i gang med at teste toiletvæsken fra AutocamperCenter Vejle.


Campingplads am Rhein som pladsen hedder er en dejlig campingplads med ordnede forhold. Og med gåafstand til Rüdesheim er den altid velbesøgt.


Campingferies samarbejdsparter i Rüdesheim er Josef Gilles, som lige kommer forbi i en af sine mange biler. Her er det en Fiat 500 som mange af os har drømt om da vi var unge. Det sjove er at man dårligt havde råd til den dengang i 60’erne og 70’erne. Og nu er både den og os blevet gammel, og den er blevet meget mere værd end dengang, mens vi andre bare er blevet ældre.


Flot rødt indtræk i den åbne bil.


Og til de motorinteresserede drenge er her et kig ned i motorrummet der gemmer på en 500 kubik motor med ganske få pruheste.


Bemærk nummerpladen som har forbogstaver på Josef Gilles.


Kl. 18.00 om torsdagen inviterer Campingferie på en lille flaske champagne til hver af deltager i forbindelse med informationsmødet. Fra AutocamperCenter Vejle ligger en gave i form af en fluesmækker og en invitation til Åbent Hus arrangement i oktober.


Vi er ved at være 100 mennesker samlet til vores Informationsmøde.


Efter Informationsmødet og lidt champagne følges vi ad langs Rhinen til 2 af byens restauranter hvor vi skal spise. Vi har delt os i en grøn og en rød gruppe og alle deltagere har fået en nøglesnor og et deltagerbevis i form af et lille plastikkort så vi er sikker på at få alle med når vi skal på ture, eller som her hvor vi skal spise sammen. Men der er også altid tid til at være sig selv.


Her er Yvonne fra det grønne hold med deltagerbevis, så vi kan se hvem der er med Campingferie for at opleve Rhinen i flammer.


Den grønne gruppe består af 60 personer og vi spiser på Ratsstube midt i centrum. Gruppeledere for den grønne gruppe er Lisbeth og Peer Neslein, mens Yvonne og Mads Nielsen er gruppeledere for den røde gruppe der spise lige ved siden af på Römerstube. (Det kan du se billeder af i morgen.)


Vi snakker, spiser og hygger os og møder nye mennesker.


Snakken går mens dagens lys forsvinder.


Efter aftensmaden er vi alle på egen hånd i Drosselgasse, hvor musik klinger ud fra de fleste vinstuer, barer og restauranter.

På gensyn
Lisbeth & Peer Neslein

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar