Jeg skal teste et Caravan Cover fra Camper Fritid, som jeg tit har drømt om at prøve, men først vil jeg lige afmontere min skorstensforlænger som jeg har haft på, da vi var i Røros i Norge for et par uger siden.

Jeg synes skorstenen er lidt for høj når jeg skal have et Caravan Cover på vognen. Og selv om det blæser en del i dag, er vi da på vej mod foråret. Og så får jeg måske ikke brug for skorstensforlængeren. Men selvfølgelig kan vejret vende. Det har vi prøvet mange gange i tiden omkring “Ferie for Alle” i Herning som jeg sætter kursen mod torsdag den 23. februar 2023.

Caravan coveret er vacuum pakket da vi pakker det op, så det fylder hurtigt mere når vi går i gang med at trække det op over campingvognen. Det er ikke noget jeg lige kan gøre selv, så Rasmus (søn) er kommet for at hjælpe mens Signe filmer. Campingvognen er lige blevet vasket for et par dage siden, så det er en fornøjelse at pakke den lidt ind selv om det kun er en prøve.

Det tager os en halv times tid (i blæsevejr) at få monteret vores Caravan Cover, men vi har lavet en stor fejl, men jeg har jo også sagt at det var en prøve. En vigtig prøve viser det sig.

Se filmen hvor jeg fortæller om mit Caravan Cover, pris, montering og vores “lille” fejl. Signe mener ikke det var en lille fejl, men en stor fejl. Men se filmen og få alle informationer.

Se filmen her:

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar