Juleferie 22 December til 2 Januar

I år bliver det ikke til en særlig lang juleferie, det er der flere årsager til, som jeg lige vil fortælle lidt om i det følgende.

Salget af autocampere har været inde i en positiv udvikling og de seneste par år har det taget ekstra fart, så det betyder at der har været travlhed også her i den periode hvor vi normalt har bedre tid.
Midt i det hele kom der så en afgiftsnedsættelse på autocampere her i efteråret, det har ikke gjort interessen mindre, at prisen på den nye typiske autocamper falder med 50-70.000 kr. Derfor er der ingen tvivl om at det er vigtigt at man planlægger et eventuelt. køb lidt før end normalt, da alle fabrikkerne i Europa i forvejen har solgt hele deres produktion og vi som importør og forhandler har disponeret ud fra de salgstal vi kendte før afgiftsnedsættelsen. Vi synes selv at vi har købt et stort antal autocampere til produktion hen over det kommende år, men de ny lavere afgifts regler kan hurtig vende op og ned på situationen.

Allerede den første weekend efter nytåret, d. 6 & 7 Januar er vi med på årets første Camping og Outdoor messe i Slagelse, det er efterhånden en tradition. Det er dog lidt anderledes i år for det er samtidig startskuddet til Vendelbo Vans’s permanente udstilling på Sjælland, vi kalder det vores udstillings vindue på Sjælland. Vi vil fremover have en ‘smagsprøve’ på fritidsbiler & autocampere stående i de fine udstillingslokaler i bygningen overfor indgangen til Slagelse Camping & Outdoor Center. Vores mand på Sjælland, Otto vil ikke være permanent på adressen, men du kan altid få brochurer op prislister, ved at henvende dig i butikken overfor og der vil selvfølgelig være mulighed for at se de udstillede vogne i åbningstiden, som følger åbningstiden for Slagelse Camping & Outdoor Center. Du kan altid kontakte Vendelbo Vans på tlf. 98962188 eller email info@vendebo-vans.dk. Otto kan kontaktes på tlf. 60602837 eller email ot@vendelbo-vans.dk

14 dage efter åbner Fri udstillingen i Bella Centeret, måske bedre kendt som campingmessen i Bella Centeret d. 19-20-21 januar. I år er vores areal udvidet til det dobbelte, så der er mange nye spændende vogne at se på i Bella Centeret, som lover at der i år vil være mange flere fritidsaktiviteter repræsenteret på messen.

Få den bedste pris for din brugte autocamper…så er det nu du skal bestille din nye autocamper til levering i foråret, imens alle muligheder står åbne i fabrikkernes ordrebøger – ærgerligt at komme for sent, når du skal vælge din nye camper. Leveringstiderne er desværre blevet længere, da alle markeder i Europa har fremgang. Lad os hjælpe hinanden og få bestilt jeres nye drømme camper allerede nu.

Der har desværre været lange leverings tider på de nye 2018 demo modeller, således var alle modellerne ikke nået frem til vores Åben Hus i den sidste weekend af Oktober, Til gengæld vælter det ind med nye modeller i øjeblikket fra alle fabrikkerne og på billedet ses den nye Bürstner Lyseo I 720 som kom hjem sammen med Lyseo I 734, umiddelbart der før kom Lyseo T 744 hjem, den første model med dagligstue i bag, istedet for permanet seng (DET ER NYTÆNKNING). Så er der lige kommet et par modeller hjem fra Elnagh, Baron 26 og Baron 73 G, den nye McLouis Nevis 79 G ALKO er på vej hjem, sammen med Nevis 80 G,  Mc4 37, Mc4 75. Sunlight I 68 er ligeledes på vej, I 69 L er kommet, sammen med T 67 og den korte T60 er ligeledes på vej hjem. Dethleffs Trend T 7017 og Trend T 7057 DBM er ligeledes på vej og den nye Dethleffs Globebus I 007, ser vi desværre først efter messen i Bella Centeret

Lige NU! står der 21 stk. fabriks nye vogne hos Vendelbo Vans på lager, vi forventer yderligere 12 stk. inden jul og så er der 5 stk. som er næsten nye under 2 år gamle, med max. 8.000 km på tælleren, så er der selvfølgelig derforuden et større antal brugte til enhver pengepung fra kr. 59.800..

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar