Traditionen tro afholder Kronjyllands Camping & Marine Center stor fødselsdagsfest i januars første weekend – Dette er kendt for at været Østjyllands største campingbegivenhed ved årets start.


Indehaver Niels Mortensen byder velkommende til en spændende weekend.

Arrangementet har de foregående år været besøgt af flere tusinde campister. Her kommer folk fra nær og fjern for at mødes og mindes gode campingoplevelser. I det gode selskab opstår også nye ideer til den kommende sæson.


Lørdag D. 4. januar åbnes dørene hos Kronjyllands Camping & Marine Center for januars store campingarrangement. Først vil der afholdes gratis campingbanko med gode gevinster og sidegevinster, som består af campingudstyr såsom gasgrill og service med videre.
Spillepladerne er gratis og der er siddepladser til 250 personer, så her gælder først til mølle-princippet. Festen fortsætter med gratis brunch, fadøl, vin, sodavand og kaffe. Butikken vil være spækket med gode fødselsdagstilbud på campingudstyr samt nye og brugte campingvogne.

Søndag d. 5. januar vil der være almindeligt ”åbent hus”-arrangement med brunch og gode tilbud på udstyr som for eksempel lækre campingstole og service.

Alle er velkomne til en god dag i campingferiens tegn, hvor der er mulighed for at gøre en god handel.

Læs mere om arrangementet den 4+5 januar 2020 her:https://www.as-kcc.dk/Om-os/Nyheder-og-Kaldender#event-12

Husk også vores store Campingplads arrangement den 1+2 februar 2020 https://www.as-kcc.dk/Om-os/Nyheder-og-Kaldender#event-13
 

Annonce:

Efterlad din kommentar