Traditionen tro begynder vi året med et brag af en fest, som vi gerne vil invitere dig og din familie med til.
Der bliver markedsstemning, og vi har mere end 100 nye og brugte vogne inde i varmen. Oplev vores store udvalg af nye 2018-vogne fra Adria, Eriba (Hymer), Fendt, Hobby og Tabbert.

Der er masser af nyheder – Nye mærker i 2018 er Eriba tidl. Hymer og Outwell luftfortelte, der er op til 3 meter i dybden. Bl.a. Hobby og Adria kommer med nye spændende indretninger. Hobby De Luxe 515 UHK 7,5m med børneværelse, køjer og hæve/sænke dobbeltseng, der sænkes ned over rundsiddegruppen om aftenen. Adria med Action 391 PH med stort lastrum til de aktive, har brug for plads til f.eks. cykler og golfudstyr, men også super til campingmøbler og solsejl på ferierejsen især dejlig, hvis I kun ligger få dage hvert sted. Endnu en spændende nyhed afsløres lørdag kl. 11, hvor vi har Danmarkspremiere på (Hymer) Eriba LIVING 485 HTD – vi har været så heldige at få protypen i vores udstilling.

Søndag kl. 12 kommer håndboldspilleren Thomas Mogensen, Flensborg Handewitt og giver autografer. Du kan deltage i konkurrencen om en signeret spillertrøje og få en snak om at være ny campist. Thomas og hans famile købte sidste år deres første campingvogn og har fået deres første erfaringer med campinglivet.

Se mere her.: https://www.kg-camping.dk/nyheder-info/kg-camping-nyheder/nyheder/120-alletiders-weekend-2018

Annonce:

Efterlad din kommentar