2081194-1

I weekenden den 29. og 30. oktober 2016 fra kl. 11-16 holder vi vores årlige efterårs Åbent Hus. Denne weekend byder på masser af nye spændende campingvogne, nye farver og nye smarte indretninger.

Vi præsenterer alle de nye 2017-vogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. Vi har masser af gode Åbent Hus-tilbud bl.a. de populære Westfield-stole og meget meget andet. Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller til reducerede priser – vi hjælper gerne med finansieringen – lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 2,49 p.a. Vi viser også de flotte telte fra Isabella – bl.a. det helt nye lufttelt Pascal – nu i grå, det nye Commodore Insignia og det nye Commodore Seed – virkelig flotte telte fra Isabella.

Hele weekenden udstiller She, Deres Collection og Knud E det sidste nye efterårs-mode ligesom. Vi får også i denne weekend besøg af den danske Dethleffs-klub samt Fendt-klubben. Hele weekenden vil vi byde på forfriskninger fra Pølseteltet og der er også lidt at slukke tørsten med. Så tag børn, venner og familie med – vi glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping – …vi gør campinglivet endnu sjovere!!!!

Med venlig hilsen Os alle hos LE Camping

Se mere her.: www.le-camping.dk

2081194

Annonce:

Efterlad din kommentar