I WEEKENDEN DEN 28. OG 29. OKTOBER FRA KL. 11-16!

Det bliver nogle spændende dage hvor vi holder vores årlige efterårs Åbent Hus. Disse dage byder på masser af nye spændende flotte 2018-vogne, nye farver og nye smarte indretninger.

Vi præsenterer alle de flotte nye 2018-vogne fra Hobby bl.a. jubilæumsmodellerne fra Hobby i anledning af deres 50-års jubilæum, nyhederne fra Fendt og ligeledes alle nyhederne fra Dethleffs.

Vi viser de flotte telte og udstyr fra Isabella bl.a. deres nye North Nature-serie samt nyhederne fra Camp-let.

Hele weekenden udstiller Knud E, She og Deres Collection fra Frederikshavn det smarte nye efterårstøj, Forever Living viser deres produkter og vi får besøg af Dethleffs-klubben samt Fendt-klubben så der bliver nok at se på for hele familien.

Hele weekenden vil der være forfriskninger fra Pølseteltet og vi byder naturligvis også på lidt til at slukke tørsten med.

Vi har masser af gode ÅBENT-HUS tilbud og JUBII-tilbud bl.a. de populære Westfield-stole, O-grill, læsejl og meget andet.

Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller til reducerede priser – vi hjælper gerne med finansieringen – lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 1,99 p.a.

Så tag børn, venner og familie med – vi har både lørdag og søndag Bobby-bamser som er Hobby’s mascot til de første børn i butikken (begrænset antal).

Vi glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping – …vi gør stadig campinglivet endnu sjovere!!!!

Se mere her.: www.le-camping.dk

Med venlig hilsen
Team LE Camping

Annonce:

Efterlad din kommentar