I WEEKENDEN DEN 10. OG 11. MARTS FRA KL. 11-16!

Det bliver nogle spændende dage hvor vi holder vores årlige forårs Åbent Hus. Disse dage byder på masser af nye spændende flotte 2018-vogne, nye farver og nye smarte indretninger.

Vi præsenterer alle de flotte nye 2018-vogne fra Hobby bl.a. jubilæumsmodellerne fra Hobby i anledning af deres 50-års jubilæum, nyhederne fra Fendt, alle nyhederne fra Dethleffs samt den nye smarte Hero-Camper.

Vi viser de flotte telte og udstyr fra Isabella bl.a. deres nye North Nature-serie samt nyhederne fra Camp-let.

Hele weekenden udstiller Knud E, She og Deres Collection fra Frederikshavn det smarte nye forårstøj og vi får også denne weekend besøg af Dethleffs og Fendt-klubben, Volvo viser nye flotte biler og lørdag får vi besøg af HotWok, så der bliver nok at se på for hele familien.

Hele weekenden vil der være forfriskninger fra Emilievejens Slagter og vi byder naturligvis også på lidt til at slukke tørsten med.

Vi har masser af gode ÅBENT-HUS tilbud og et helt vanvittigt SUPER-tilbud på de populære Westfield-stole – Ta’ 4 stk. for kr. 1.999,- (gælder kun denne weekend) samt masser af andre gode tilbud f.eks. Isabella læsejl – ta’ 2 stk. for kr. 1.100,- og meget andet.

Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller til reducerede priser – vi hjælper gerne med finansieringen – lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 1,99 p.a. fast el. var. rente – Det er et godt tilbud.

Køb din nye campingvogn til vores Åbent-Hus i denne weekend og få 4 Westfield Prime-stole oven i handlen:-)

Så tag børn, venner og familie med – Vi glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping – …vi gør stadig campinglivet endnu sjovere!!!!

Med venlig hilsen
Team LE Camping

Se mere her.: www.le-camping.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar