Annonce:
Campstuff
Isabella Lufttelt
Annonce:
Valsugana Camping
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center
Bije728x90
UnionLido
HELÅRSCAMPISTERNE

Campingbladet

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Kender du en god campingplads?

Eller leder du efter en plads i et bestemt område i Danmark, så er der sikkert andre campister der kan give dig et godt råd.

Uploadede filer:
  • IMG_4576.JPG

Skal du til Nordsjælland, så er Gilleleje et rigtigt dejligt sted, dejlig by med masser af spisesteder og gode badestrande. Samtidig kan du så opholde dig i fred og ro lige udenfor byen på Gilleleje Camping & Feriecenter. https://m.gillelejecamping.dk/

Jeg kan anbefale vores lokale campingplads i Sakskøbing på lolland.

https://saxcamping.dk/

Hvis turen går til det nordjyske og man ikke er til alt det Tivoli halløj, som findes på mange pladser, så kan en plads som Bunken Strand Camping anbefales. Her er der på langt hovedparten af enhederne bevoksning på 3 sider, så der er gode læ forhold. Her er en rigtig god sand badestrand, klitplantage med vandre ruter på modsatte side af vejen, hundeskov lige op ad pladsen og bare rigtig god natur. Der er 14 km til Skagen, så der er ikke langt til masser af liv og glade dage.

 

http://www.bunkenstrandcamping.dk

jeg kan varmt anbefale aarø camping som mig og min kæreste skal besøge for 9 gang Men det er 7 gang vi er med til denne musikfestival jeg synes at Aarø camping er den bedste handicapvenligt plads i Danmark god service super lejerchef hjælpsom medarbejder på pladsen
Næste år kan vi fejer 10 års jubilæum på aarø camping hvor vi besøger pladsen 

http://www.svinkloevcamping.dk/Forside.html

 

http://www.campingcard.dk/danmark/midtjylland/ebeltoft/blushoj-camping-ebeltoft-101916/

 

 

 

Campingbladet

Hejsa

Tænker at besøge sønderjylland sidst i juli en uges tid

nogle forslag til god plads

http://www.campingcard.dk/danmark/sonderjyllands-amt/broager-sogn/broager-strand-camping-109398/

Ja, jeg kender en fantastisk campingplads.

Jeg har flere gange besøgt Bryrup Camping & Resort i Bryrup, som ligger 10-12 km. nordøst for Nr. Snede i det centrale Jylland.

Pladsen er familievenlig, der er rent og ordentligt, campingfatter og -mutter er venlige og omgængelige mennesker. Pladsen har flere niveauer.

Efter min (vores) opfattelse absolut værd at besøge, såfremt man er på de kanter.

Og: nej, jeg har ingen særlige interesser vedrørende ovennævnte campingplads.

Gammelmark Strand Camping, ca. 10 km. fra den smukke by Sønderborg, og ca 25 km. fra den dansk/tyske grænse.

En dejlig familie plads, med dyr og flere legepladser, stort opvarmet pool område og ud over flere forskellige områder er der også et terrasse område hvor der er udsigt ud over det smukke Vemmingbund, hvor man kan se hele det historiske område omkring Dybbøl Mølle (slagmark fra 1864), moderne faciliteter i flere forskellige bygninger og et super sødt værtspar. Dejlig bade/båd strand - virkeligt et besøg værd.   Har været fastligger på pladsen i 15 år, men er nu på farten igen  🙂

Sandager Næs Camping (https://www.sandagernaes.dk/), N for Assens på Fyn.

Sandager Næs Camping Sandager Næs Camping Sandager Næs Camping Sandager Næs Camping

Der er bestemt en hyggeligt plads med venlige ejere og søde campister. Der er en afslappet stemning på pladsen og den rummer det man har behov for, f.eks. strand, swimmingpool, legeplads, lille havn, café, købmand men frem for alt hygge og ordnede forhold. På mange af pladserne er der udsigt til enten Lillebælt eller Emtekær Nor, og uanset hvor man ligger er der grønne læhegn og man fornemmer ikke pladsen størrelse. I området ned mod vandet er der er stort rekreationsområde med store legeplads, boldbane og ved siden af legepladsen er der kælezoo med geder. Og hvis stranden ikke opfylder badeønskerne, så har Sandager Næs også en opvarmet swimmingpool. Endelig er der mulighed for at opnå rabat med ACSI i lavsæsonen.

Campingbladet