Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Campstuff
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center
AutocamperShow
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90

Campingbladet

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

campingpladser omkring Dresten i Tyskland

Hejsa

nogen der kender nogle gode campingpladser omkring Dresten i tyskland ?

og er der nogen der har været i det område hvor de her sandstens klipper er ved grænsen til Tjekkiet og evt nogle gode pladser men kan bo på vi har telt med ?

hilsen søren k

http://www.campingcard.dk/tyskland/sachsen/dresden/camping-dresden-mockritz-102661/

 

http://www.campingcard.dk/tjekkiet/usti-nad-labem/decin/camping-kemp-decin-122313/

Uploadede filer:
  • CZ-Brana.jpg

Jeg kan varmt anbefale Camping Lux Oase lidt udenfor Dresden. Alt er super velholdt og rent. God restaurant på pladsen. Du kan se vores tur til pladsen her http://petersencamping.dk/tyskland%20efteraar%202014.htm

I øvrigt besøgte vi nogle andre klipper ved Bastei end dem Flemming Bruun viser 🙂

Vh Joan

Hej

http://www.camping-koenigstein.de er min favorit derned. Lille plads. Pladserne ligger dels helt nede på flodbredden (Elben) - dels på et plateau ca 3 m over "de lave pladser" og i niveau  med gaden (og jernbanen) der forløber lige bag pladsen. Banen forstyrrer dog ikke noget videre. Der kommer et regionaltog til/fra Dresden et par gange i timen og engang imellem et godstog.

Byen Königstein ligger 20 min gang fra pladsen. Gammel DDR-ferieby med et par restauranter, banegård med god  togforbindelse til Dresden og: anløbssted  med daglige anløb af turbåde. Dels til Dresden - dels til Hrensko i den Tjekkiske Republik. Der kommer i øvrigt også engang imellem et flodkrydstogtskib og en fragtbåd forbi. Bådene sejler 20-30 m fra de pladser, der ligger helt ned til Elben.

Ovenover det hele troner Festung Königstein. Absolut et besøg værd. Fantastik udsigt over Elbdalen. Man kommer derop med bus nede fra byen.

 

mvh

 

Leif

 

 

 

 

 

takker for de gode foreslag om campingpladser ved Dresten

En anden plads i Sâchsisches Scweiz med sporvogn til døren er:

http://www.ostrauer-muehle.de/

http://www.ovps.de/Verkehrsmittel/Kirnitzschtalbahn/443/

 

Campingbladet

Autocamp Levoca i Slovakiet. Hvis man vil have vild luksus og hypermoderne fascilliteter, skal man ikke tage til Slovakiet, sådan generelt betragtet. Men der er en dejlig natur, og vi fandt bl.a. denne lille stille og rolige campingplads, som ligger i udkanten af Tatra bjergene. Der er en lille restaurant på pladsen, hvor man kan spise meget billigt. Toiletterne er ikke af nyere dato, men de bliver skrubbet og skuret hver morgen, og der er altså tale om så grundig en rengøring, at det vækker opsigt. Der er et lille primitivt køkken, og naturligvis både varmt og koldt vand. Tilkørslen er meget stejl, så det anbefales at stoppe på rastepladsen ved indkørslen og ordne formaliteterne, samt orientere sig, inden man begynder opstigningen, for går man først i stå, må man baglens ned og begynde forfra.

 

Ups! Dette indlæg røg i den forkerte kategori.

 

Uploadede filer:
  • ferie17-6897.jpg
  • ferie17-6898.jpg
  • ferie17-6915.jpg
Campingbladet