De fleste drømmer om at opleve midnatssolen men det kræver at man er heldig med vejret som skifter hurtigt på Nordkapp.

Lørdag den 11. januar 2020 kl. 15.00 holder Peer Neslein fra Campingferie.dk foredrag om sine mange campingture til Nordkapp. Det er blevet til 11 ture til Europas nordligste bilvej som slutter 307 meter over Norskehavet. Peer fortæller om rejseruterne til Nordkapp gennem Norge, Sverige, Finland og gennem Rusland over Kolahalvøen til Murmansk og videre til Nordkapp. Peer har selv har kørt de forskellige ruter flere gange både ud og hjem, sommer og vinter i både autocampere og med en campingvogn på krogen.

Foredraget holdes i forbindelse med Camping 2020 i Gigantium i Aalborg hvor der afholdes Camping 2020 udstilling i dagene 10-12 januar 2020. læs om Camping 2020 her: www.campingmesse.dk

Peers foredrag foregår lørdag den 11. januar 2020 kl. 15.00

Nordkapp klippen rager 307 meter op af Norskehavet. På toppen står den kendte Globus.

 

Peer Neslein var den første der kørte til Nordkapp om vinteren med en campingvogn på krogen. Det var i januar 2004.

 

Peer Neslein holder meget af naturen og rejsen gennem de nordiske lande når turen går til Nordkapp. Mon ikke han har nye rejseplaner om ture til Nordkapp?

 

Det er svært at se hvor Nordkapp er når tågen er tæt på Nordkapp plateauet.

 

Peers sidste tur til Nordkapp var i 2018 hvor han kørte helt alene i en autocamper til toppen af Europa. Peer sammenlignede turen med at vandre på Caminoen (Pilgrimsruten i Nordspanien). Der var masser af tid til at tænke over livet og nyde naturen og ensomheden.

Peer overvejer at arrangere en guidet campingtur til Nordkapp i sommeren 2020 og sommeren 2021. Så send en mail til peer@neslein.com hvis du vil have besked når han har et forslag klar.

Se Peers film fra Nordkapp rejsefilm her:

https://www.youtube.com/watch?v=ZkjhXJcE4O4&list=PLQsmeWRMJiph2mJiSh3VAcPcvSUN8uoIq&index=8

Annonce:

Efterlad din kommentar