Dagens beretning er den sidste fra Ferie For Alle 2018. Men inden vi slutter helt af, skal du lige have en række indtryk og oplevelser for den velbesøgte weekend i Herning. I et stille hjørne står der en Adria Action 361 LH, en af messens mindste modeller. Med en indvendig længde omkring 3,5 m er den tæt på den størrelse som for mange år siden var en slags standard for en egoistvogn for to. Meget er sket siden, både udstyrs- og indretningsmæssigt. Her har vi lokket 7 voksne hen foran vognen. Mon ikke vi kunne finde plads til dem inde i siddegruppen?

Og Jo, det kunne vi. Faktisk var der plads til en ottende, men han fik travlt med at tale med besøgende. Men så god plads var der ikke ”i de gamle 3,5 metre.” Og tænk så på, at omme bag fotografen er der også køkken med 3 gasblus, koldt og varmt vand samt toiletrum med bruser. Der er også et skab og køleskab i siden modsat døren. Vi siger tak til holdet fra Adria.

Vi har været en del omkring i de foregående 15 beretninger. Vi omtalt 27 forskellige campingvogne, 21 autocampere, udstyr og tilbehør og fortelte fra DWT Telte, Isabella, Kampa, StandBy, Ventura, Walker og i dag, WeCamp og Westfield. I de kommende uger vil du kunne se flere af de modeller  i campingvogne vi har taget billeder af i Bella Center og Herning. F.eks. den nye Eriba Touring Troll 530 Ocean Drive.

Det samme gælder om kampagnemodellen Vivo Energy 493 LE fra LMC.

Og den store luksuriøse Fendt Briljant 700 SGA. Alle modeller som p.t. stadig kan købes i Danmark.

Der kommer også flere autocampere, f.eks. den nye Bravia Swan 599.

Og Westfalia Amundsen 540 DJ.

Fik du ikke set det, så husk at komme forbi din lokale forhandler og se på noget af det nye udstyr. Få evt. opgraderet din teknik. Her eksempler vist af Autocamper Center Vejle.

Der er sikkert, som her, flere gode tilbud på tilbehør. Her fra Autocamper Center Vejle  – http://campershoppen.dk/

Årets nyhed fra Camp System er Anti-Kalk til køkken og toilet og Gummi- og Vinylpleje.

Se lige de smarte tallerkenholdere fra Vendelbo Vans.

Og et smart system til individuel indretning af skuffer, også fra Vendelbo Vans. Se mere på www.vendelbo-vans.dk

Vi har vist mange fortelte. Her kommer to modeller fra Campers program. Det første er det nye WeCamp Airtent 390, et klassisk lufttelt.

WeCamp Airtent 390 har et bundmål på 390 x 240 cm og vejer samlet 20 kg.

Det andet lufttelt er Westfield Carina 420, en velkendt model.

Westfield Carina 420 har et bundmål på 420 x 260/280 cm og vejer 26,7 kg. Se mere om begge fortelte på side 23 i kataloget på adressen www.camper.dk

Messetid er også handelstid. På årets Ferie for Alle havde fynske Lars Blom Nielsen fra SK Caravan i Blommenslyst vest for Odense gjort sin Webbutik www.Campingudstyr.dk fysisk. Her viser Lars nogle af de mange foldeskamler som var stillet op som en væg.

Alle dage var der godt med besøgende i hans ”salgslokale.”

Hos Randi fra Slagelse Camping og Outdoor Center, var der også masser af besøg i deres tilbehørs- webbutik www.campingudsalg.dk.

Det samme havde Ikast Camping og Fritid gjort med deres www.1campingshop.dk.

Vi så også Jonas og hans SAfire grill til både gas, kul og briketter. Her viser Jonas en stegeplade.
Fra redaktionen siger vi tak for denne gang og på gensyn på nettet og ude på campingpladserne.
Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk & www.autocamper-nyt.dk
 

Annonce:

Efterlad din kommentar