Steen Overgaard
Steen Overgaard

I januar 2007 købte Henriette og Steen Overgaard deres første campingforretning i Lind ved Herning som de døbte “camping-specialisten.dk”. Det skulle siden vise sig at navnet passede perfekt til forretningen da Steen som den daglige leder, sammen med resten af personalet netop var specialister i at finde de rigtige campingvogne og udstyr til de mange kunder som gennem årene valgte og stadig vælger at handle i forretningen.

Nye udfordringer
Men steen er en mand der ønsker udfordringer og da han så muligheden for at overtage ejerskabet og den daglige ledelse af Campinggaarden i Ormslev pr. 1. marts 2016 slog han til.
Her kunne han kaste sig ud i en ny spændende opgave sammen med medarbejderne i Campinggaarden, mens hans søn Mark kunne træde et skridt op af stigen og overtage styringen af Camping-specialisten i Herning.

Steen og Mark Overgaard
Steen og Mark Overgaard

Stærkt parløb
– Jeg ser det som en konsolidering at vi med den kendte forretning i Ormslev som bl.a. forhandler Adria, sammen med Burstner, Hymer, Kabe, Opus og Isabella, kan betjene de mange kunder i Århusområdet.
I Herning kan vi tilbyde vores kunder mærker som Burstner, Hymer Sprite, Weinsberg, Kabe, Opus og Isabella.
Så mange af mærkerne har vi stor erfaring med gennen mange år og nye er kommet til, slutter Steen Overgaard, der fortæller at Flemming Svejstrup og Ole Brix forlader Campingaarden, mens resten af personalet forsætter uforandret.
Steen oplyset at han det meste af tiden vil være i Århus, men er at træffe hver anden søndag i Herning.

Campinggaarden i Ormslev blev grundlagt i 1959, mens campingforretningen i Lind i Herning blev grundlagt i 1965, så det er 2 gamle forretninger som har betjent tusindevis af campingkunder gennem årene.

Se mere på http://www.camping-specialisten.dk/ og  http://cgo.as/

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar