Smart tilbehør fra Wecamp


Her er noget praktisk tilbehør som kan bruges i de fleste autocampere og campingvogne.

Både på standen, på skovtur, til sport eller koncert (festival) m.m. Wecamp Beach er en praktisk transportvogn som kan klappes helt sammen. Foldet ud fylder den 109/79 x 52 x 71 cm. Under transport kan den bære 45 kg last, og den vejer selv 11,5 kg.

Når vognen er tømt for last, kan den foldes ud som en strand- eller liggestol. Den kan bære personer op til 100 kg.

Er du kommet til at holde, eller opholde dig et sted hvor der mangler lidt læ? Wecamp Pop-Up læskærm er en nemt og hurtig måde at få sig noget læ. Pop-Up har tre fløje der hver er 1 m bred og de er alle 113 cm høje. Læskærmen er gennemsigtig og kan foldes helt samme når den ikke skal bruges.

Moderne madlavning kræver ofte gang i flere pander på én gang. Wecamp har en model som er inddelt i tre praktiske rum. Så kan du stege bacon, æg og brunch pølser på samme tid. Læg også mærke til den flotte luksuskedel i baggrunden.

Hvis du mangler musik eller radio på turen, har Wecamp denne lanterne med en Bluetooth højtaler i toppen. Du styrer den med en app fra din Android eller iPhone. Find udstyret hos din nærmeste forhandler. Besøg evt. www.camper.dk for mere information.

Annonce:

Efterlad din kommentar