Peer Neslein fortæller:
Vi er ankommet til KOA campingpladsen i Cannonville og alle finder hurtigt ud i solen for at grille og nyde aftensmaden. Her er det Hans fra Team Benns og Lillian og Knud Erik, hvoraf sidstnævnte også er rejseleder fra Team Benns.


Rasmus fra Campingferie griller T-bone steaks så det tegner til en god aften.


Flere af de andre rejsedeltagere har allerede spist og hygger sig, mens snakken går om dagens store oplevelser.


Campingferie-holdet spiser og nyder det gode vejr.


Mon ikke at Signe sidder og nyder dagens sidste solstråler inden en dejlig seng trækker i hende.


Vi har forladt campingpladsen i Cannonville og sat kursen mod Moab som ligger ca. 400 km væk. Men undervejs skal vi se nogle forskellige seværdigheder.


Første stop er i Escalante State Park, hvor vi bl.a. ser flere forstenede træer, som dette stykke. I informationscenteret er der også forstenede Dinosaurus knogler som er fundet i området.


Her er vi stoppet ved en gigantisk udsigtspunkt med udsigt over Boulder Mountains. Vejen under os skal vi selv ned og køre på.


Her ser vi tydeligt runde laveklipper som ligger oven på jorden.


Og så er vi kørt ind i Capitol Reef national parken, hvor klipperne er røde og minder om bygninger. Kunne dette være en katedral?


Landskabet er stort, meget stort og meget smukt.


En bil glider gennem det røde landskab under udsigtspunktet som vi står på.


Der er mange gode udsigtspunkter hvor man nemt kan sidde i lang tid og kigge på landskaber og dyreliv.


Her er det en ørn der glider gennem luften på de varme opstrømme.


Her er et dejligt klassisk billede med gamle forkrøblede træer, røde klipper og biler der følger den snoede vej gennem landskabet.


Vi er stoppet ved Historic Fruita School som er en lille og gammel mormon skole fra 1896 som ikke er ret stor.


Her kigger vi ind i skolen og kan se at der ligger et æble til læreren. Det er sikkert en god investering. Vi læser at der i det lille rum, samtidigt er blevet undervist mellem 8 og 26 elever, opdelt i forskellige klassetrin. Skolen lukkede i 1941 og er i dag museum.


Vi nærmer os vores mål som er byen Moab. I horisonten dukker der bjerge op med sne på toppen. Men vi skal blot finde vores næste campingplads.


Vi finder hurtigt campingpladsen og ankommer som nogen af de sidste. Deltagerne har selv valgt hvem de vil køre sammen med, så vi kører i flere forskellige grupper med 2-8 vogne i hver gruppe. I dag har vi kørt 4 vogne i samme gruppe. Rasmus og Lisbeth går i gang med at grille, på grillen, som står på de fleste af pladserne.


I løbet af de næste dage vil vi præsentere deltagerne på turen. Så her er vogn nr. 1 som køres af Anne Grethe og Peer Hansen.


I vogn nr. 14 finder vi Birgit Egebjerg Borg og Birger Steen Hultengren, som har barnebarnet Victor med på turen.

På gensyn i morgen
Hilsen
Signe & Peer Neslein
Og resten af autocampisterne

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar