Peer Neslein fortæller:
I dag har vi vores 2. dag i Las Vegas så vi skal kigge lidt nærmere på nogle af de mange seværdigheder og attraktioner. Men om vi så blev her en hel måned, og var aktive 24 timer i døgnet – hele ugen, kunne vi ikke nå at se det hele. Så Lisbeth og jeg tager barnebarnet og går fra campingpladsen over på hotellet Circus Circus, der som navnet fortæller netop er et hotel der er lagt an på at underholde familien, bl.a. også med cirkus. På hotellet Circus Circus er der også en kæmpe aktivitetspark for børn og barnlige sjæle som minder om en del af Tivoli med masser af ting børnene kan prøve.


Vi går en halv times tid rundt i det store hotel og finder endelig den lille cirkusmanege på 1. sal over spillemaskinerne. Så kan de voksne spille mens børnene ser en kort cirkusforestilling.


Et andet sted på hotellet finder vi en shoppinggade. Dette hotel med aktiviteter for hele familien er fælles for de fleste i Las Vegas. Det handler om at holde på kunderne så de kan få alle oplevelserne på hotellets område.


Spillekasinoerne ligger i flere områder på dette hotel. Og selvfølgelig er der 5-6 forskellige restauranter og spisemuligheder.


Et af spillebordene står helt ud til gaden.


Vi tager med en af de røde 2-dækker sightseeing-busser på en tur op og ned af ”The Strip”. Her ser vi pludselig Kampanilen, løverne fra Macuspladsen i Venedig samt Rialto broen der fører over Canal Grande. Venedigs romance har dannet ramme for hotellet The Venetian der kan præsentere gondoler, der sejler rundt i små kanaler både rundt om hotellet udenfor og inden for på hotelgangene. Hotellet danner også ramme for teaterstykke Blue Men Group.


Eiffeltårnet dukker også op midt på hovedgaden som rummer oplevelser på oplevelser. Den franske pariserstemning kommer til udtryk på Hotel Paris, hvor man også finder en kopi af den gamle triumfbue og Eiffeltårnet. Man kan tage en tur med elevator op i toppen af Eiffeltårnet og nyde udsigten ud over Las Vegas. Hotellet lægger scene til den verdensberømte musical ’We will rock you’ med musik af rockbandet Queen.


Ved shoppingcentret Forum ser vi Trevi fontænen fra Rom.


Så er vi kommet lidt tættere på det franske islæt i Las Vegas.


Hard Rock Cafe prydes af en kæmpeguitar.


Og så kører vi tæt forbi Frihedsgudinden og de mest kendt bygninger fra New York. Bemærk rutchebanen der kører rundt mellem alle hotelhøjhusene i New York byen. Hotellet New York ligger i den sydlige ende af ’The Strip’. Det er kopier af de mest berømte skyskrabere i New York, etableret med hotelværelser til dets gæster.

Rundt om skyskraberne snor en stor rutsjebane sig, hvor man også finder en kopi af Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge. Så snart man træder indenfor på hotellet, gribes man straks af den hyggelige New York stemning.


Den mest særprægede bygning i Las Vegas er pyramiden som rummer hotel Luxor, hvor man af gode grunde ikke kan få et hotelværelse med lige sider. Inde midt i lobbyen fornemmer man straks egypternes rigdom og dominans. Ude fra ser man pyramiden og Sfinksen.


På vej den anden vej ad hovedgaden, ser vi bedre hele New York skylinen.


Mens mørket er faldet på og vi andre slapper af på campingpladsen, tager Rasmus og Mette op til toppen af det 300 meter høje Stratosphere, hvor de ser denne fabelagtige udsigt over Las Vegas og ”The Strip”. I morgen skal vi videre på vores spændende rejse gennem det Vilde Vesten i USA til en række af de smukkeste nationalparker.

På gensyn
Signe & Peer Neslein
og resten af de 53 opdagelsesrejsende.

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar