Peer Neslein fortæller:
Vi er på en gåtur rundt i Hollywood hvor det vrimler med kendte mennesker, desværre er mange af dem døde, men vi møder dem alligevel, i form af efterligninger, som er mere eller mindre gode. Elvis Presley er altid et sikkert hit og der er mange turister der gerne vil betale for at få et billede sammen med ”The King”, på det berømte fortov som hedder “Walk of fame”.


Hard rock Cafe ligger i de fleste større byer over hele kloden og her ligger den lige op til Kodak teatret der uddeler Oscars hvert år til filmindustrien.


Lille Malu skal lige se nærmere på Mickey Mouse uden for Disney butikken.


Rasmus har fået foræret et par Superman bukser af sin kæreste Mette og Signe og dem prøver han med det samme. Lisbeth er lidt bekymret for om man må det midt på en gade i Hollywood.


Et dejligt billede med lidt højhus og en palme midt i byen.


Vi er ved Madame Tussauds museum hvor Signe og Rasmus skal hilse på et af deres idoler i form af skuespilleren Samuel L. Jackson.


Voksfigurerne er utroligt livagtige og nogle gange kan man godt blive i tvivl om det er en levende efterligning, som pludselig bevæger sig.


Vi er tilbage i bussen og kører bl.a. gennem den eksklusive forretningsgade Rodeo Drive, hvor alle verdens mest kendte (og dyreste) mærkevarer sælges.


Vi er nået frem til udlejningsfirmaet Cruise Amerika hvor vi alle skal hente hver vores autocamper. Disse vogne er desværre den nyeste model som ikke er sat i drift endnu.


Inden vi får vores autocampere udleveret skal vi alle se en film (på engelsk) der fortæller hvordan vi anvender vores autocampere.


Der lyttes intens og følges med i instruktionsfilmen.


Efter timers venten får vi endelig vores autocampere og kaster os ud i den amerikanske trafik. Bilen jeg kører i er en Ford V10 med automatgear. Den er 9,10 meter lang og 2,54 meter bred og 3,72 meter høj. Vægten er vel omkring 4-5 tons. Men i Amerika kan man køre biler op til 7,5 tons på det almindelige kørekort. Vi forlader udlejningsfirmaet i flere hold og nogle skal have benzin på og andre skal have handlet ind, så vi bliver væk fra hinanden og der opstår lidt panik. Men vi håber at mødes på campingpladsen i løbet af aftenen.


Efter nogle timer i trafikken er vi en lille gruppe der finder det indkøbscenter som Hans har skrevet adressen ned på og der møder vi de fleste af de andre vogne. Så alle er glade. Her fra er der 22 km til campingpladsen og vi aftaler at følge sad de sidste stykke vej.


Kl. 21.00 triller vi ind på campingpladsen og endelig kan vi slappe af efter en ny lang dag fyldt med masser af oplevelser.


Hans fra Team Benns har sørget for aftens mad kl. 21.00 så vi går direkte til aftensmaden og en enkelt øl.


Hans fortæller hvad der skal ske i morgen hvor vi skal forlade Los Angeles og sætte kursen mod Las Vegas. For pokker hvor vi glæder os til at komme ud til Casinobyen i ørkenen.

På gensyn i morgen.

Signe & Peer Neslein
samt resten af de trætte autocampister.

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar