Peer Neslein fortæller:
I Los Angeles vågner vi tidligt om morgenen, efter at mange af os er vågnet flere gange i løbet af natten.

Når man kigger på sit ur er vi 9 timer efter dansk tid og det betyder at vi sover når vi normalt er vågne samt modsat. Og det er jo kendt som Jetlag. Solen er lige kommet op over horisonten så det tegner til en rigtig god dag i det vestlige USA.


Vi har aftalt morgenmad kl. 7.00 da vores bus kommer kl. 8.00, så vi nyder et dejligt morgenmåltid efter gårdsdagens lange flyvetur.


Her er vores ca. 3.000 km lange rute som vi skal køre i vores autocampere. Men i dag skal vi først på sightseeing i en bus til Hollywood.


Vores bus viser sig at være gået i stykker, så vi venter en time ekstra før vi forlader Hilton hotellet. Så her er vi endelig på vej mens Hans fortæller om Los Angeles og hvad vi skal se.


Da vi nærmer os centrum ser vi skyskraberne rejse sig i horisonten. Los Angeles er på størrelse med Sjælland, så det er ganske stor by, men det fremgår jo også af de mange vognbaner.


Vi nærmer os City hvor trafikken bliver tættere.


Vi er stået af bussen i Hollywood for at opleve de populære gader i Hollywood på egen hånd. Her er det en af de kendte fliser der hædrer en kendt amerikansk hånd og fodaftryk fra en kendt rockstjerne som de fleste kender.


Her er der både hånd- og fodaftryk fra en anden kendt skuespiller, som sikkert også er kendt af de fleste.


Hans har udstyret os alle med et kort over det område som vi er blevet sat af i, så vi kan finde de mest kendte seværdigheder. Hans fortæller også at Hollywood Boulevard er mest kendt for ’Walk of fames’ som er stjerne-fliser i fortovet med navnene på verdens mest anerkendte kunstnere. Kodak Theatre er kendt for at huse overrækkelsen af den største filmpris ’Oscar’. Madame Tussauds, hvor man finder voksfigurer i naturlig størrelse af nogle af verdens største personligheder.


Foran det verdenskendte Grauman´s Chinese Theater møder vi Marilyn Monroe sammen med Michael Jackson i den røde jakke. Det er vist første gang de 2 mødes. Og det er da ganske gode efterligninger. De tager selvfølgelig betaling for at blive fotograferet sammen med turisterne.


Man kunne godt tro at den danske rejsedeltager John Bech Mikkelsen benytter lejligheden til at fri til Inger Marie Mikkelsen, men det handler vist mere om at tage et nærbillede af en flise med Charles Bronson.


Her er det Kodak Teateret, som de fleste kender fra TV, når man ser uddeling af de kendte Oscar statuer.


Og så skal vi selvfølgelig lige se det verdenskendte Hollywood skilt på en af bjergsiderne.

På gensyn i morgen.
Signe & Peer Neslein
Og resten af de danske autocampister

Annonce:

Efterlad din kommentar