Løgstør Caravan Center blev etableret i 1985 af Jørn og Kirsten Olesen, som i 1981 begyndte med udlejning af campingvogne, erfaringen med udlejning blev til salg af campingvogne og tilbehør, Løgstør Caravan Center blev etableret på adressen Danmarksvej 18 Løgstør.

I flere omgange er firmaet blevet udvidet med udstilling og separat værksted.

Jørn Olesen solgte Løgstør Caravan Center til Peter Egelund Larsen i 2013.

Det var en drøm der er gik i opfyldelse fortæller Peter Egelund Larsen. Var på sin første campingtur 14 dage gammel, er vokset op med campinglivet og som voksen altid camperet med sin familie.

Campisten/campingnørden har gjort sin hobby til sit arbejde, ved at blive campingforhandler og indehaver af Løgstør Caravan Center.

Peter Egelund Larsen fortæller, der er sket forandringer i firmaet efterfølgende, værkstedet har fået en udvidelse med mere plads, hvor service og sikkerhed er i højsædet, værkstedspersonalet har mange års erfaring indenfor camping og er specialister i eftermontering af udstyr.

Forretningens udvalg er yderligere udvidet, har speciel teltafdeling med Isabella og Ventura fortelte sammen med telttilbehøret, og en større udstilling af Kampa lufttelte, hvor campisten selv kan prøve at pumpe teltet op og ligeledes lukke luften ud og pakke til campingturen. Et utal af tilbehør og reservedele er udstillet i forretningen, efter hvad campingnørden Peter Egelund Larsen selv ønsker forretningen bør føre og derfra vejlede campisten inden køb.

Caravelair campingvogne er udstillet i flere modeller.
Isabella fortelte og udstyr fylder ligeledes det populære campingcenter.


Knaus Campingvogne er udstillet i flere modeller.

LMC-campingvogne er udstillet i flere modeller, så der er sammenligningsgrundlag fabrikater/modeller imellem.

Foruden nyvognsforhandling føres Caravelair – Knaus og LMC Münsterland campingvogne samt Brenderup og Variant trailere kan firmaet tilbyde en række gode tilbud i brugte campingvogne.

Fritids- og outdoortøj fra svenske Tuxer er et populært indslag i forretningen.

Løgstør Caravan Center ApS
Danmarksvej 18
9670 Løgstør.
Se mere på www.logstor-caravan.dk
 

Annonce:

Efterlad din kommentar