Campingferie besøger Klarup Caravan Center

Et skue ind mod Klarup Caravan Center, med UNO-X tanken i forgrunden, caravanværkstedet og indgang til BUTIK ses i baggrunden.

Lillian og Henning Bertelsen, begyndte med salg af telte fra deres villa i Vejgård marts 1970, campingforretningen blev udvidet ved at flytte til Klarup og efter et par flytninger, blev det til nuværende Klarup Caravan Center A/S på adressen Jørgensmindevej 22, 9270 Klarup.

Tidligere var Klarup Caravan Center bygget sammen med Klarup Isenkram, som også hører under familien Bertelsen.

Efter finanskrisen har Klarup Caravan Center gået nye veje, udvidet forretningen.

Efter overtagelse af et tidlige autofirma og en større om- og tilbygning i 2012, blev der plads til et større antal campingvogne i den store udstillingshal, samt plads til udstyr/tilbehør der kan matche de fleste camping ønsker.

Det store værksted er udstyret med bl.a. lifte og mekanikerne på værkstedet har mange års erfaring indenfor faget, i såvel servicere og reparation af skader, samt montering af udstyr efter campistens ønske.

Udover at opbygge ny campingforretning og udstilling, er der nybygget Isenkram forretning (Kop & Kande), nu sammen med Jem & fix (Jem & Fix har lejet sig ind), som nabo på Jørgensmindevej 20.

Det udendørs udstillingsareal er udvidet betydeligt ud mod Egensevej.

Klarup Caravan Center har altid gode aktuelle tilbud i campingforretningen. Er autoriseret mærke forhandler af Danmarks mest solgte campingvogn Adria, og samtlige Adria modeller vil være udstillet.

Salg og udstilling af Isabella – Ventura og Kampa fortelte, er Nordjyllands største forhandler af dansk fabrikeret Variant trailere. Campingudstyr og tilbehør er der i et større udvalg af de kendte fabrikater, som campisten kan se- og afprøve.

Godt købmandskab med gode professionelle medarbejdere har gennem årene ydet en god vejledning til campisterne og udviklet campingforretningen.

At tænke sig campingforretning i 49 år under samme ejer.

Klarup Caravan Center A/S, Jørgensmindevej 22, 9270 Klarup. Se mere: www.klarupcaravan.dk

Se film i bunden af siden.

Adria campingvogne i lange baner udstillet udendørs, (der har sneget sig en brugt Cabby ind i rækken).

 

Et større areal bag udstillingshallerne, beliggende ud mod Egensevej, (fotograferet juli 2019) er her ved at blive gjort klar til campingvogne, et godt skue for de forbi kørende.

 

På parkeringspladsen, modsat Klarup Caravan Center, nybygget Kop & Kande der også hører til familiens ejerskab.

 

Tilbage til Klarup Caravan. Kommer man ind gennem døren “Butik” møder man et større udvalg af tilbehør, her ses bl.a. støvsugere m.m.

 

Blomster hører sig også til på campingturen, og skal ikke vandes.

 

Et smart tørrestativ, sammenklappeligt er nemt at have med på campingturen, her viser Brian Folager det sammenklappet og opslået.

 

Klarup Caravan Center har gennem mange år været specialister i salg og service af Adria campingvogne, her den lidt større model.

 

Børnelegeplads, og en campingvogn i børnestørrelse er der også tænkt på.

 

Fortelte med luftstænger eller traditionelle stangsystem er opstillet i flere fabrikater, så campisten kan vælge efter eget behov. På 1. salen er der udstillet flere Isabella og Ventura telte.

 

Et campingbord hører til campingudstyret, generelt den lette model til den mobile campist og det lidt tungere til fastliggeren, et bredt udvalg ses her.

 

Foldestole i mange modeller, klar til at prøvesidde.

 

Campingstole i en kraftigere kvalitet kan her prøvesiddes.

 

Man skal have det behageligt på campingturen, flere modeller i drømmesenge klar til afprøvning.

 

Service bruger vi alle dagligt, flotte udførelser i melamin ses her, ligner rigtigt stentøj.

 

Opus 365, en campingvogn der er billig med lav vægt. Flere fastliggere anskaffer campingvogn nr. 2 til ferieture, denne kunne være en mulighed.

 

Gennem årene har indehaver af Klarup Caravan Center, Henning Bertelsen anskaffet flere køretøjer som er blevet nostalgiske. Her et lille udvalg, den kendte svenske Volvo 544 og motorcyklen Vicktoria Capri der var meget fremme i 1950erne, og særdeleshed udbredt i Aalborg området, sammen med Vespa scooteren der blev en kult og brugt i flere film. Køretøjerne bliver brugt i reklameøjemed af forskellige firmaer.

Salgsdirektør Steen Christensen sammen med Økonomidirektør Brian Folager, viste os rundt i Klarup Caravan Center A/S, fotograferet foran en række Adria campingvogne inde i udstillingshallen.

Se film fra Klarup Caracan Center her under:
 

Annonce:

Efterlad din kommentar