Messen i Ålborg blev skudt igang fredag kl.12:00, og fra starten af var der stor aktivitet ved indgangen.
 

Indenfor var der fra start af en pæn kø af forventningsfulde gæster.

Ålborgs viceborgmester skød den officielle åbning igang og holdt en tale om hvordan han havde oplevet sin barndom som campist.

Efter åbningen stod udstillerne klar til at modtage alle, her er det Tove og Morten som ejer pladsen Tornby Strand Camping, der er klar til at svare på spørgsmål om både pladsen og det skønne område de bor i.

Anita og Søren fra Skive Fjord Camping er også på plads, de står også og er forventningsfulde og håber på besøg af rigtig mange glade campister i denne weekend.

Der er selvfølgelig også campingvogne i alle størrelser på udstillingen, her er det en af de mindre der forhandles af Aabybro Camping & Fritid. Denne her model kan vist trækkes af de fleste biler.

Men de større modeller findes også på messen, her er det en Polar der er lavet til det nordlige klima og i en størrelse hvor man nok skal have en lidt større bil for at komme rundt med den.

På udstillingen findes også mange autocampere, her er det MC Louis og Sunlight. I det store telt ved siden af hallerne er der også en stor udstilling af autocampere.

Kampa har alle deres telte slået op så man kan se de mange modeller, der vises også hvordan der pustes et telt op og hvor hurtigt man kan gøre det.

På samme stand kan man også opleve de nye Q- Grills, de findes i forskellige størrelser og farver. De er utrolig hurtige at stille op og sættes direkte på en af de gasflasker der er med i campingvognen.

Isabella har en meget stor og flot stand, her vises de flotte nye fortelte både de almindelige og luftforteltene.

Isabella har også alt deres tilbehør med på standen, her er et stort udbud af alt hvad man behøver som campist. Isabellas møbler er også udstillet.

Jysk Caravan Center udstiller campingvogne fra Hobby, Fendt og Knaus.

Den lille populære Vega 365 har også fundet sin plads på udstillingen. Her er der jo også tale om en campingvogn i den meget lette ende, men her er der mulighed for både køkken og toilet.

Camper har udstilling i forhallen og har mange af deres populære produkter med, her er både møbler, luftfortelt og en masse tilbehør.
Messen kan besøges hele weekenden den 10 og 11 februar og du kan se mere om messen her.: www.campingmesse.dk
 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar