2016-02-18-Rutebil-Vendelbo-01

OBS! – NYT-NYT
Nu også Bustur til det traditionelle Åbent Hus og autocampertræf hos Vendelbo-Vans i Tårs, den 12.-13. marts.
Hvis du/I syntes der er langt til Tårs – så vil vi som noget helt nyt i år arrangere bustransport for vore kunder og potentielle kunder fra Sjælland og Fyn.

Bussen vil starte fra Greve på Sjælland ca. kl. 07.00 lørdag den 12. marts og samle op 2 steder inden storebæltsbroen og et enkelt sted på Fyn.

I ankommer så til Tårs omkring kl. 13.00, hvor der så vil være god tid til at opleve de mange nye og brugte autocampere, udstyr m.v. (altid ca. 75 biler at se på)

Kl. 18.00 serverer den lokale slagter helstegt pattegris med tilhørende tilbehør og drikkevarer i vores omdannede værksted. Vi sørger for overnatning i en af vore opvarmede campingvogne på pladsen og der vil være mulighed for brusebad om morgenen i vores servicefaciliteter på værkstedet). Der serveres morgenbord kl. 09.00, hvorefter der igen vil være mulighed for at se lidt på campere og udstyr inden bussen returnerer mod Fyn og Sjælland igen mellem kl. 12 og 13.00.

For arrangementet i Tårs lørdag aften og morgen mad søndag og lidt til varme og rengøring af campingvognene betales der 349 kr. pr person. Busturen er uden beregning.

Skynd jer at tilmelde jer ved at sende en mail til ot@vendelbo-vans.dk – eller evt. ringe til Otto på 6060 2837. Nærmere detaljer om opsamlingsteder og nøjagtige tider vil herefter blive fremsendt til jer. da der er begrænsede pladser er det efter først til mølle princippet.

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar