Denne weekend har vi fokus på de nye 2018 autocamper modeller. Efter en sæson med et forrygende salg af nye og brugte autocampere mangler vi netop nu nyere brugte autocampere til videresalg, så det er en god anledning at bytte nu for at få den bedste pris og samtidig sikre at den nye 2018, kan nå at komme hjem med netop dine ønsker opfyldt.

Begge dage er vi vært ved fælleds morgenkaffe og rundstykker fra kl. 9 på værkstedet, uanset om du er en af dem som har valgt at overnatte i camperen udenfor eller du bare kommer lidt før vi åbner, er man velkommen til gratis morgenkaffe.

Du finder de nye modeller i vores permanente udstillingshal og på værkstedet, som vi denne weekend også bruger til at vise de mange nye autocampere, sammen med de mange brugte, vi netop har indbyttet.

Få den bedste pris for din brugte autocamper…så er det nu du skal bestille din nye autocamper til levering i foråret, imens alle muligheder står åbne i fabrikkernes ordrebøger – ærgerligt at komme for sent, når du skal vælge din nye camper. Leveringstiderne er desværre blevet længere, da alle markeder i Europa har fremgang. Lad os hjælpe hinanden og få bestilt jeres nye drømme camper allerede nu.

McLouis.
McLouis leverer nu alle deres modeller i Gold – Diamond – Karat som er 3 forskellige version på det samme grundrids, det giver fleksible løsninger, således alle modeller nu også kan leveres med lys (Gold) eller mørk (Diamond/Karat) møbelserie. All inclusive gælder også for 2018 modellerne, et tiltag, hvor endnu mere udstyr er inkluderet i prisen, f.eks er 5.siddeplads med i prisen når man køber en autocamper i McLouis Mc4 serie. De 2 nyheder fra McLouis Mc4 33 Gold & Menfys Van 5 kassevogns modellen kommer hjem til dette Åben Hus. Vi vil i Dec. kunne fremvise den nye Nevis 79 på ALKO chassis, en stor nyhed i mere end en forstand..

Elnagh.
Baron serien har været utrolig populær i 2017, den fortsætter derfor uændret i 2018. Elnagh er fremstilet med glasfiber tag-bund & sider og komposit istedet for træ rammer, så alt er kunststof som er lettere og uden mulighed for fugt

Mobilvetta.
Tages kun hjem på bestilling, men der er mange anderledes løsninger. Mobilvetta har et meget  maritimt design.

Bürstner.
Som man kan se på billedet har vi netop fået den store Elegance I 920 hjem, som nu står midt i udstillingen. Det er også værd at bemærke, den nye Lyseo I, som desværre først kommer i starten af December. Lysero en helt ny serie i 2017 med dobbeltbund og uden niveau højde forskelle på gulvet i camperen, samtidig til en meget attraktiv pris, den kan du også sidst på året, opleve her i Tårs i flere versioner.

Dethleffs.
Vi får mange af modellerne hjem fra det store alsidige program, bla. Trend & Advantage, Desværre når disse modeler først Tårs i løbet af Nov & December.

Sunlight.
En af de største nyheder i år kan du allerede nu se i Tårs. Sunlight’s nye fuldintregrede serie som kan leveres med enkeltsenge i I 68 modelen og med centralseng i midten, så hedder den I 69 L. Vil du sikre dig en af disse modeller skal den bestilles NU, den har taget opmærksomheden på de udenlandske udstillinger den har været præsenteret på, så skynd dig!. Til Åben Hus viser vi T 58 – T 67 – T 68 – T 69 L – I 68.

GlobeCar.
Globecar har ubetinget, det største udvalg i kassevogne, så uanset hvilke specielle behov man har, findes der helt sikkert en Globecar som matcher, vi har enkeltsengs modellen på lige under 6 meter stående.

RoadCar.
Kassevogne, der findes kun 3 modeller i programmet, det er til gengæld de mest solgte grundløsninger, som tilbydes til meget attraktive priser..

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar