Her i 2023 er det 20 år siden af Campingferie.dk udgav sin første udgave af Campingbladet.dk


Campingbladet produceres af Signe & Peer Neslein når de er farten i en campingvogn eller autocamper.

Fra 2003 og frem til efteråret 2017 udkom Campingbladet i trykt form 4 gange om året, hver gang på 100 sider og i 50.000 eksemplarer. Bladet kunne afhentes ganske gratis hos campingforhandlere, tankstationer, på messer og udstillinger.

Peer Neslein fortæller:
I efteråret 2017 valgt vi at droppe papirudgaven og gå over til et rent digitalt blad, som alle interesserede kunne læse på deres telefon, tablet eller PC.
Fordelen ved den nye digitale udgave var og er, at vi kunne indsætte videofilm i Campingbladet, samtidigt med at alle ville kunne se bladet i deres telefon/tablet og PC. Uanset hvor de var.
De skulle ikke vente på det kom med posten.
Udviklingen har vist at netop videofilm har hittet som det måske største kommunikationsmedie, fordi alle har adgang til videofilm via deres telefoner, tablets og PC og nu om dage også i familiens Smart TV, så du kan sidde hjemme i din dagligstue og se de nyeste modeller i campingvogne, autocampere, udstyr og tilbehør og vigtigst af alt rejseudsendelser.

Campingbladet har siden sin overgang til digitalt blad bragt masser af nye film i hver eneste udgave af campingbladet – alt sammen ganske gratis for brugerne.

Læs den nyeste udgave af www.campingbladet her:

Signe og Peer er ved Rhinen, for en del år siden. Lisbeth har taget billedet.

Der er også tid til at slappe af når de 2 generationer er på farten sammen. Her er de på vej mod Nordkapp. Se filmen om deres tur til Nordkapp her:

 

Annonce:

Efterlad din kommentar