Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Camping Del Sole
Reimo
Kronjyllands Camping & Marine Center
Le Palme Camping
Camping Kim

Nytårskur
Et helt nyt år betyder nye drømme og nye ferieplaner.


Det fejrer Dethleffs med et brag af en fest. Kickstart Jeres feriedrømme med et besøg hos din Dethleffs-forhandler i den første uge i det nye år, hvor der vil være ekstra fokus på Dethleffs’ 2022-nyheder og selvfølgelig på forkælelse af kunderne.

Følg også med på Facebook, og tilmeld Jer gerne til begivenheden, så får I automatisk nytårskuren i kalenderen.

Forhandlerne står klar med god rådgivning og glæder sig til at fremvise 2022-nyhederne, hvor modellerne Camper®, Nomad og Beduin Scandinavia har fået nyt eksteriør med bl.a. nydesignet bagende i topmoderne design. Desuden er modelserierne udvidet med flere nye grundrids, så der er en planløsning for enhver smag.

Læs mere om Dethleffs 2022-campingvognene her: 

Vi glæder os til at se Jer – vel mødt.