Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole
Camping Italy
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Camping Kim
JPCARAVAN

Hvis du tror, at alle danske campingpladser ligger øde og forladte hen, når temperaturen udenfor går i minus, kan du godt tro om igen. Hos DK-CAMP – Danmarks største netværk af campingpladser – er der tæt på 100 campingpladser, der også byder gæster velkommen om vinteren.

Naturen, freden og roen om vinteren er det, der trækker Annette Baagø og hendes mand, Allan, fra Ringsted ud med campingvognen. Tidligere har de ligget en vintersæson på Helsingør Camping. Men de syntes, at de ikke brugte campingvognen, så meget som de egentligt gerne ville. Nu lader de vejret og tiden afgøre, hvor og hvornår de sætter deres campingvogn med indlagt gulvvarme på krogen og kører ud på en campingplads. Helst til en campingplads, der ligger ved vandet, så Allan kan dyrke sin store passion, nemlig at fiske.

Ro og afslapning
– Vi nyder rigtigt meget at opleve den ro og fred, der er på campingpladserne i sær om vinteren. Det giver ro i livet. Så kravler vi ind i campingvognen, læser en god bog og måske forkæler os selv ved at gå ud og spise en god middag, fortæller Annette Baagø.

De har tidligere været medlem af en klub for campingvogne, hvorfra de kender mange andre, der har samme passion. Nogle af dem mødes de stadig med rundt omkring på campingpladserne – både sommer og vinter. På den måde er der også et stort element af socialt samvær ved at campere.

Hele familien trives
Familien Andersen fra Assentorp ved Randers er også solgt til camping, og har valgt en helårsplads på Albertinelund Camping på Djursland. Familien Andersen består af far, Jesper, mor, Louise og de fire børn, Ester-Marie, Emilie, Mathias og Mikkel i alderen 3 til 11 år.

– Vi nyder alle sammen rigtigt meget at campere, både sommer og vinter. Vores søn, Mathias, på 9 år har diagnosen infantil autist. Camping er en god ferieform, hvor han og vi andre kan nyde det. For ham er campingvognen en fast og tryg base, som han holder sig meget til. Vi andre kan dyrke det sociale fællesskab på campingpladsen, fortæller Jesper Andersen.

Alternativet til en anden ferieform for familien kunne være en tur sydpå, men det ville absolut ikke være en fornøjelse for Mathias.

De nyder i sær at campere om vinteren, hvor der er en helt anden ro på campingpladsen. Om vinteren er de meget sammen med de andre helårscampister i hyggestuen på Albertinelund Camping. Der er 120 campingvogne på Albertinelund Camping, der også bruges om vinteren.
Se mere her.: http://www.dk-camp.dk/