Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Le Palme Camping
Reimo
Camping Kim
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Camping Italy
Østsjællands Camping Center

Peer Neslein har kørt i sin Knaus Südwind 500 PF siden oktober 2019 og det er blevet til mange ture ikke mindst vinterture, selv om Coronaen selvfølgelig har begrænset aktiviteterne.
Her er en film hvor Peer fortæller om sin vogn samt film fra hans vinterture til Østrig og Norge.

Peer Neslein fortæller:
Mange føler at man skal have en vogn med centralvarme for at kunne campere om vinteren, men det er ikke et krav. Det er selvfølgelig dejligt at have centralvarme som derhjemme, men jeg tror at de fleste der vintercamperer i vogne med blæservarme vil give mig ret i at det absolut ikke er noget problem. Nu har jeg kun været ude i minustemperaturer mellem -8 og-15 grader med min knaus og det har været helt ok uden problemer. Og jeg har kun monteret 3 WL ventiler. 1 ventil ved dobbeltsengens hovedgærde og 2 ventiler langs siden af sengen, hvor fabrikken blot havde lavet et par huller, som lige præcis blev dækket af madrassen.

Se filmen med vinterbilleder fra Norge og Østrig.