Annonce:
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
DANESE
Camping Del Sole
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN

Sol, hav og sand – denne feriefølelse er inspirationen til BEACHY, Hobbys nye underbrand. Inspireret af utallige historier på sociale medier og en lang række følelser forbundet med ferier – såsom drivtømmer, skaller, sand og marhalm – er hele Hobby-teamet begejstret for at kunne præsentere en ny vision om en simpel feriekammerat. Sammen med en dansk designer og et anerkendt designbureau, der påtager sig tekniske projekter, gjorde Hobbys kreative deres cool idé til virkelighed. Resultatet er en ægte strandstemning på hjul.
Strandmodeller.

“Glem alt, hvad du nogensinde har kendt til camping”. Denne udtalelse fra Holger Schulz, der kom op med ideen, blev Hobby holdets motto, når de udviklede BEACHY. Enkel, ikke for mange dikkedarer, lyse og naturlige farver og en rigtig strandagtig følelse – derfor har den mindste ”Hobby”-campingvogn en ren strandstemning indeni.

Beachy 360 -420 -450

Hold det enkelt: det indre af den nye BEACHY er enkel og unik på samme tid. Stofbeklædte kurve og elastiske stropper giver rigelig opbevaringsplads i stedet for de sædvanlige vægge. Det hyggelige opholdsområde har sandfarvede puder med et naturligt hørlook og kan fleksibelt omdannes til et behageligt soveområde ved hjælp af få enkle trin. Hertil tilføjes et kompakt køkken og en walk-in garderobe, som kan udstyres med en Porta Potti (ekstraudstyr) en mulighed. Den nye BEACHY fås i tre forskellige modeller, som bliver gradvist større i størrelse.

 

 

BEACHY er en symbiose af en autocamper og Harald Striewskis første hjemmelavede Hobby campingvogn. Den er kompakt og særligt charmerende med sin runde form. En unik gimmick er den store bagdør: at sidde på sengen og se på vandet giver dig en rigtig beachy følelse – hvad enten det er på stranden, i bjergene eller i byen. Beachy er født på stranden i det nordlige Tyskland og er hjemme hvor som helst.

Yderligere information hos din lokale Hobby forhandler som måske allerede har Beachy hjemme.

(Billederne kan indeholde ekstraudstyr)

Tysk hjemmeside for Beachy
https://www.beachy.de/