Annonce:
Annonce:
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Le Palme Camping
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN
Reimo

Der har været gang i byggeriet på Industrivej 12-14 i Nibe hvor firmaet Camping Agenten har til huse. I efteråret 2020 kunne firmaet slå dørerne op for deres nye domicil. Peer Neslein fra Campingferie var med på en rundtur i det aktive firma for at se nærmere på deres nye faciliteter og ikke mindst mange varer som de sælger til forhandlere i hele Skandinavien.
De er nok mest kendte for deres Kampa lufttelte som er de mest solgte i Danmark, Caravelair campingvogne, Benimar autocampere som er de mest solgte i Danmark, O-Grill, Nibe Led lamper, FMT kompressorkølebokse, Astro Foil og meget mere. Camping Agenten er et grossistfirma som kun handler med campingforhandlere så deres produkter kan kun købes hos der.

Se firmaet hjemmesider til private kunder her: www.campingagenten.dk

Se alle billederne her:

Camping Agenten er et grossistfirma som kun handler med campingforhandlere hvor produkterne kan købes

Se alle billederne her: