Annonce:
Annonce:
https://campingferie.vti.it/
Camping Del Sole
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center
https://campingferie.vti.it/
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping

Merete og Peter Outzen har haft flot succes med deres firma Campingagenten gennem mange år.

Merete og Peter Outzen har haft flot succes med deres firma Campingagenten.dk gennem mange år.

Camping Agenten, der sælger og distribuerer en lang række af de mest solgte campingprodukter til den danske campingbranche, overtog den 1. januar 2021 distributionen på Dometic RVAM-produkter i Danmark. RVAM-produkter er produkter såsom markiser, kølebokse, aircondition og tagluger.

Kaj Tienvieri, salgsdirektør hos Dometic i Norden, fortæller: ”For Dometic er Camping Agenten et naturligt og godt valg. Udover at vi kender hinanden fra samarbejdet på Kampa-Dometic fortelte, har Camping Agenten også den nødvendige viden og indsigt, samt de nødvendige distributions- og markedsføringskanaler for vores RVAM-produkter.”
Dometic og Camping Agenten har i forvejen et betydeligt samarbejde i hele norden på de velkendte Kampa-Dometic luftfortelte, som har revolutioneret teltsalget til campingvogne og autocampere grundet den unikke luftteknologi. Hos Camping Agenten ser de også frem til at udvide deres samarbejde med Dometic. Om samarbejdet udtaler Peter Outzen, indehaver af Camping Agenten, sig således: ”Vi er glade for, at vi kan udvide det i forvejen gode samarbejde med Dometic. Vores produktsortiment bliver nu endnu større og vi glæder os til at vise de nye kvalitetsprodukter fra Dometic til de danske campingforhandlere. Vi er ydmyge omkring opgaven og er selvsagt stolte over, at Dometic har valgt at udvide samarbejdet med netop os. Dette er et naturligt skridt i vores vækststrategi om, at vi skal kunne levere et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til campingbranchen.”
Det nye samarbejde betyder, at alt salg af Dometic RVAM-produkter (campingprodukter) i Danmark vil være ved Camping Agenten. Peter Outzen fortæller videre, at Camping Agenten allerede i starten af det nye år vil være klar til at vise produkterne frem i deres nye showroom i Nibe i Nordjylland. Se mere på www.campingagenten.dk