Annonce:
Annonce:
Reimo
Østsjællands Camping Center
DANESE
GudhjemCamping
HinshøjCaravan728x90
Campstuff
Camping Kim

Siden efteråret har der været gang i ombygning og ændring af indretningen hos Bijé Fritid og Camping.
Peer Neslein har besøgt firmaet og få en rundvisning af Jesper Behrensdorff som fortæller at netop nu er det vigtigt at flest muligt af de nye vogne står i udstillingshallen, så kunderne kan gå i varmen og kigge på vognen. Det har betydet at tilbehør og udstyr er flyttet op på 1. sal hvor der også er indrettet en ny afdeling med markiser og Dometic/Kampa lufttelte. Isabella fortelte står nu i udstillingshallen mellem de nye campingvogne fra Adria, Hobby og Kabe samt autocampere. Men der rykkes jævnligt rundt på vognene ligesom familietelte rykker ind i hallen når foråret melder sin ankomst. Læs om adgang til firmaet her: www.bije.dk

Tag med på en rundtur og se den nye indretning: