Annonce:
Campstuff
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Le Palme Camping
Bije728x90
Bije728x90
JPCARAVAN
HELÅRSCAMPISTERNE
Kronjyllands Camping & Marine Center
Valsugana Camping
Bije728x90
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Campstuff

Marguerit-Ruten har 29 år på bagen og den er en dejlig rute gennem masser af smukke områder og seværdigheder i Danmark.

Da ruten åbnede i 1996 producerede Peer Neslein og Jens Okking 26 udsendelser om ruten som blev vist på DR flere gange, ligesom serien blev solgt til en række lande i Europa. Peer Neslein var producent på alle filmene.

I 2016 fyldt ruten så 25 år og i den forbindelse fik Peer Neslein igen ideen til at producere en række film fra Marguerit-ruten. Denne gang inviterede han Altomcamping.dk med på projektet, så der var 2 produktionshold til at rejse rundt i Danmark og producere en række nye film som du kan se her under.